Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Oamenii și-au aprins lanternele de la telefoanele mobile când Regele a ajuns în gara din Pitești. Coloana vertebrală a României, văzută la București de fotograful Dan Mihai Bălănescu

Peste 8.000 de oameni au așteptat să își ia „rămas bun” de la Regele Mihai I în Gara din Pitești. În timp ce Trenul Regal trecea, aceștia au ținut aprinse candele sau lanternele telefoanelor mobile și au aplaudat. Este doar una dintre imaginile impresionante de sâmbătă, când zeci de mii de români au ieșit pe străzi pentru a-i spune adio ultimului rege al României. 

Foto: Facebook Baltă Rodica

În fața Palatului Regal, pe Calea Victoriei și pe Splaiul Independenței, în fața Patriarhiei și în gările prin care a trecut Trenul Regal, mii de români  au stat unul lângă altul în numele valorilor reprezentate de Regele Mihai în întreaga sa viață. Valori care ar trebui să reprezinte astăzi coloana vertebrală a României.

Iată câteva imagini surprinse astăzi la București de fotograful Dan MIhai Bălănescu.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult