Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMag.

Oficial BNR: Nu e nicio gaură în buget

BNR-

Foto: Guliver Getty Images

Gaura de 10 miliarde de lei, pe care Liviu Dragnea spunea că au găsit-o în buget pesediștii, nu există, spune Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

„Nu este vorba de nicio gaură, de la un an la altul bugetul nu-şi transformă resursele. Noul an fiscal începe de la 0, cu veniturile pe care le planifică să le corecteze şi cu cheltuielile pe care le planifică a le face. Deci nu există legătură între ele”, le-a declarat Lucian Croitoru jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, în timpul emisiunii „În fața ta” de la Digi24.

Emisiunea va fi difuzată de la ora 13:05, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Marea problemă nu constă în faptul că Dragnea nu stăpînește domeniul,nu,marea problemă este incultura generală a celor care l-au votat.
    • Like 0
  • mai zapacitilor, nu-l stiti pa pingelatu' ? omu' zicea de gaura din pantof, da lumea invartosita i-a luat vorba din gura ... ca pe ei ii durea in buget .... si acu ce era sa faca ? sa zica nu ? ca de ... sa se puie cu sustinatorii ? ... 45%, adica majoritatea ... ca la unghiul/triunghiul drept asa este majoritatea ... alfabetilor mai puneti mana pe o carte ge gogocumetrie :)
    de cand nu mai rontaiti bomboane agricole la cornet a-ti uitat si sa cititi :) bata-v-ar norocul !
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult