Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Oficial BNR: Nu e nicio gaură în buget

BNR-

Foto: Guliver Getty Images

Gaura de 10 miliarde de lei, pe care Liviu Dragnea spunea că au găsit-o în buget pesediștii, nu există, spune Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

„Nu este vorba de nicio gaură, de la un an la altul bugetul nu-şi transformă resursele. Noul an fiscal începe de la 0, cu veniturile pe care le planifică să le corecteze şi cu cheltuielile pe care le planifică a le face. Deci nu există legătură între ele”, le-a declarat Lucian Croitoru jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, în timpul emisiunii „În fața ta” de la Digi24.

Emisiunea va fi difuzată de la ora 13:05, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Marea problemă nu constă în faptul că Dragnea nu stăpînește domeniul,nu,marea problemă este incultura generală a celor care l-au votat.
    • Like 0
  • mai zapacitilor, nu-l stiti pa pingelatu' ? omu' zicea de gaura din pantof, da lumea invartosita i-a luat vorba din gura ... ca pe ei ii durea in buget .... si acu ce era sa faca ? sa zica nu ? ca de ... sa se puie cu sustinatorii ? ... 45%, adica majoritatea ... ca la unghiul/triunghiul drept asa este majoritatea ... alfabetilor mai puneti mana pe o carte ge gogocumetrie :)
    de cand nu mai rontaiti bomboane agricole la cornet a-ti uitat si sa cititi :) bata-v-ar norocul !
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult