Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Oficial BNR: Nu e nicio gaură în buget

BNR-

Foto: Guliver Getty Images

Gaura de 10 miliarde de lei, pe care Liviu Dragnea spunea că au găsit-o în buget pesediștii, nu există, spune Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

„Nu este vorba de nicio gaură, de la un an la altul bugetul nu-şi transformă resursele. Noul an fiscal începe de la 0, cu veniturile pe care le planifică să le corecteze şi cu cheltuielile pe care le planifică a le face. Deci nu există legătură între ele”, le-a declarat Lucian Croitoru jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, în timpul emisiunii „În fața ta” de la Digi24.

Emisiunea va fi difuzată de la ora 13:05, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Marea problemă nu constă în faptul că Dragnea nu stăpînește domeniul,nu,marea problemă este incultura generală a celor care l-au votat.
    • Like 0
  • mai zapacitilor, nu-l stiti pa pingelatu' ? omu' zicea de gaura din pantof, da lumea invartosita i-a luat vorba din gura ... ca pe ei ii durea in buget .... si acu ce era sa faca ? sa zica nu ? ca de ... sa se puie cu sustinatorii ? ... 45%, adica majoritatea ... ca la unghiul/triunghiul drept asa este majoritatea ... alfabetilor mai puneti mana pe o carte ge gogocumetrie :)
    de cand nu mai rontaiti bomboane agricole la cornet a-ti uitat si sa cititi :) bata-v-ar norocul !
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult