Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Oficial BNR: Nu e nicio gaură în buget

BNR-

Foto: Guliver Getty Images

Gaura de 10 miliarde de lei, pe care Liviu Dragnea spunea că au găsit-o în buget pesediștii, nu există, spune Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR.

„Nu este vorba de nicio gaură, de la un an la altul bugetul nu-şi transformă resursele. Noul an fiscal începe de la 0, cu veniturile pe care le planifică să le corecteze şi cu cheltuielile pe care le planifică a le face. Deci nu există legătură între ele”, le-a declarat Lucian Croitoru jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, în timpul emisiunii „În fața ta” de la Digi24.

Emisiunea va fi difuzată de la ora 13:05, la Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Marea problemă nu constă în faptul că Dragnea nu stăpînește domeniul,nu,marea problemă este incultura generală a celor care l-au votat.
    • Like 0
  • mai zapacitilor, nu-l stiti pa pingelatu' ? omu' zicea de gaura din pantof, da lumea invartosita i-a luat vorba din gura ... ca pe ei ii durea in buget .... si acu ce era sa faca ? sa zica nu ? ca de ... sa se puie cu sustinatorii ? ... 45%, adica majoritatea ... ca la unghiul/triunghiul drept asa este majoritatea ... alfabetilor mai puneti mana pe o carte ge gogocumetrie :)
    de cand nu mai rontaiti bomboane agricole la cornet a-ti uitat si sa cititi :) bata-v-ar norocul !
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult