Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Parchetul General strică finalul filmului cu asasini plătiți: „Nu există un astfel de dosar”

Liviu Dragnea, mitingul PSD-ALDE contra abuzurilor

Foto: Inquam Photos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut aseară la Antena 3 acuzații desprinse parcă din filmele de acțiune. Dragnea a susținut că anul trecut ar fi fost ținta unei tentative de asasinat. 

„Am avut o tentativă de a fi omorât anul trecut. Au venit patru străini, au stat la Athenee Palace, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel”, a spus Dragnea. „Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat el.

O astfel de faptă gravă ar fi trebuit însă să facă obiectul unui dosar penal. „Nu există un astfel de dosar”, au spus reprezentanții Parchetului General întrebați de Republica.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Când ești bolnav grav, te duci imediat la doctor. Dacă era urmărit, dacă se simțea în pericol împreună cu gagica, s-ar fi organizat măcar cu Codrin cu magraonii lui în care are încredere. Să-i spună el lui mutu că s-a întâmplat aieva cele ce povestește el. Oricum rămâne un nemernic care dacă ar dispărea fizic ar face o mare favoare poporului român și culmea și PSD-lui.
    • Like 0
  • De grija megalomanului nu putea dormi Soros! E posibil să nu știe că există Dragnea (bine era dacă nu știam nici noi), iar dacă știe, nu cred că-i pasă.
    • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult