Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Parchetul General strică finalul filmului cu asasini plătiți: „Nu există un astfel de dosar”

Liviu Dragnea, mitingul PSD-ALDE contra abuzurilor

Foto: Inquam Photos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut aseară la Antena 3 acuzații desprinse parcă din filmele de acțiune. Dragnea a susținut că anul trecut ar fi fost ținta unei tentative de asasinat. 

„Am avut o tentativă de a fi omorât anul trecut. Au venit patru străini, au stat la Athenee Palace, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel”, a spus Dragnea. „Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat el.

O astfel de faptă gravă ar fi trebuit însă să facă obiectul unui dosar penal. „Nu există un astfel de dosar”, au spus reprezentanții Parchetului General întrebați de Republica.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Când ești bolnav grav, te duci imediat la doctor. Dacă era urmărit, dacă se simțea în pericol împreună cu gagica, s-ar fi organizat măcar cu Codrin cu magraonii lui în care are încredere. Să-i spună el lui mutu că s-a întâmplat aieva cele ce povestește el. Oricum rămâne un nemernic care dacă ar dispărea fizic ar face o mare favoare poporului român și culmea și PSD-lui.
    • Like 0
  • De grija megalomanului nu putea dormi Soros! E posibil să nu știe că există Dragnea (bine era dacă nu știam nici noi), iar dacă știe, nu cred că-i pasă.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult

Mara Popescu

Mara Popescu este singura studentă româncă la medicină la King’s College din Londra, o pestigioasă instituție de învățământ. Este frumoasă, are 18 ani, e matură și echilibrată, este logică și structurată, ca și cum vârsta ei ar fi scrisă doar pe hârtie.

Citește mai mult