Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Parchetul General strică finalul filmului cu asasini plătiți: „Nu există un astfel de dosar”

Liviu Dragnea, mitingul PSD-ALDE contra abuzurilor

Foto: Inquam Photos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut aseară la Antena 3 acuzații desprinse parcă din filmele de acțiune. Dragnea a susținut că anul trecut ar fi fost ținta unei tentative de asasinat. 

„Am avut o tentativă de a fi omorât anul trecut. Au venit patru străini, au stat la Athenee Palace, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel”, a spus Dragnea. „Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat el.

O astfel de faptă gravă ar fi trebuit însă să facă obiectul unui dosar penal. „Nu există un astfel de dosar”, au spus reprezentanții Parchetului General întrebați de Republica.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Când ești bolnav grav, te duci imediat la doctor. Dacă era urmărit, dacă se simțea în pericol împreună cu gagica, s-ar fi organizat măcar cu Codrin cu magraonii lui în care are încredere. Să-i spună el lui mutu că s-a întâmplat aieva cele ce povestește el. Oricum rămâne un nemernic care dacă ar dispărea fizic ar face o mare favoare poporului român și culmea și PSD-lui.
    • Like 0
  • De grija megalomanului nu putea dormi Soros! E posibil să nu știe că există Dragnea (bine era dacă nu știam nici noi), iar dacă știe, nu cred că-i pasă.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult