Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru găsirea unui băiat de 10 ani dispărut sâmbătă de acasă

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru găsirea unui băiat de 10 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu a mai revenit.

Pe 5 octombrie 2019, în jurul orei 10.00, copilul dispărut, care se numește Aurel-Ionuț Vorga, a plecat de acasă, spunându-le părintilor că merge în parcul Sebastian pentru a urmări o manifestare sportivă și nu a mai revenit. 

Băiatul are 110 cm, 30 kg, față ovală, păr negru, ochi negri, ten măsliniu. În ziua dispariției purta pantaloni negri de trening, bluză de trening cu glugă (nu se cunoaște culoarea), peste care purta o vestă din fâș, de culoare neagră. În picioare purta o pereche de adidași cu crampoane. Minorul are probleme psihice, fiind diagnosticat cu retard mintal, a anunțat Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei face apel la cei care l-au văzut sau pot oferi detalii să sune la 112.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult