Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru găsirea unui băiat de 10 ani dispărut sâmbătă de acasă

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru găsirea unui băiat de 10 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu a mai revenit.

Pe 5 octombrie 2019, în jurul orei 10.00, copilul dispărut, care se numește Aurel-Ionuț Vorga, a plecat de acasă, spunându-le părintilor că merge în parcul Sebastian pentru a urmări o manifestare sportivă și nu a mai revenit. 

Băiatul are 110 cm, 30 kg, față ovală, păr negru, ochi negri, ten măsliniu. În ziua dispariției purta pantaloni negri de trening, bluză de trening cu glugă (nu se cunoaște culoarea), peste care purta o vestă din fâș, de culoare neagră. În picioare purta o pereche de adidași cu crampoane. Minorul are probleme psihice, fiind diagnosticat cu retard mintal, a anunțat Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei face apel la cei care l-au văzut sau pot oferi detalii să sune la 112.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult