Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru găsirea unui băiat de 10 ani dispărut sâmbătă de acasă

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru găsirea unui băiat de 10 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu a mai revenit.

Pe 5 octombrie 2019, în jurul orei 10.00, copilul dispărut, care se numește Aurel-Ionuț Vorga, a plecat de acasă, spunându-le părintilor că merge în parcul Sebastian pentru a urmări o manifestare sportivă și nu a mai revenit. 

Băiatul are 110 cm, 30 kg, față ovală, păr negru, ochi negri, ten măsliniu. În ziua dispariției purta pantaloni negri de trening, bluză de trening cu glugă (nu se cunoaște culoarea), peste care purta o vestă din fâș, de culoare neagră. În picioare purta o pereche de adidași cu crampoane. Minorul are probleme psihice, fiind diagnosticat cu retard mintal, a anunțat Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei face apel la cei care l-au văzut sau pot oferi detalii să sune la 112.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult