Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Polițistul Godină, despre jandarmul negaționist care a murit de covid: „Mi-a zis să-mi fie rușine că mint oamenii și că nu există covid”

Marian Godina - FB

Foto Facebook Marian Godina

Polițistul Marian Godină a anunțat, într-o postare pe Facebook, că un jandarm care spunea în trecut că nu crede în existența coronavirusului a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2. 

„Un coleg de la jandarmi avea numai astfel de postări. Mi-a lăsat și mie un comentariu la o postare în care spuneam că aproape toți încep să cunoască oameni cu virusul.

Mi-a zis să-mi fie rușine că mint oamenii și că nu există covid. În ultima lui postare de pe Facebook, era internat cu covid și îndemna oamenii să se protejeze, spunând că lupta cu boala e groaznică.

Azi dimineață a murit. Odihnește-te în pace! Vă rog să fiți decenți în comentarii, măcar din respect pentru familia îndurerată, nu postez asta pentru a batjocori omul, ci pentru ca alți sceptici să își bage mințile în cap”, a scris Godină pe Facebook.

Un coleg de la jandarmi avea numai astfel de postări. Mi-a lăsat și mie un comentariu la o postare în care spuneam că...

Posted by Marian Godina on Thursday, October 29, 2020
Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult