Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Portretul lui Rareș Bogdan, expus la Muzeul Satului

La Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” din București poți găsi acum un portret al lui Rareș Bogdan. Realizat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, acesta a fost expus în cadrul unei expoziţii intitulate ”În Oglindă. Expresii plastice”.


”Noi avem o expoziţie a unor artişti plastici de la muzeul din Galaţi, se numeşte «În Oglindă. Expresii plastice» şi sunt expuse mai multe portrete”, a declarat, vineri, pentru News.ro, Paula Popoiu, directorul Muzeului Naţional al Satului. Aceasta a spus că artiștii care expun în cadrul expoziției sunt Cristian Bedivan (sculptură), Denis Brînzei (sculptură), Victor Ceban (desen, pictură), Mirela Iordache (pictură), Gheorghe Miron (desen, pictură), Irina Panţiru (pictură).

Foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareş Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook, vineri, fotografii ale portretului său de la Muzeul Satului: ”Surpriza Maestrului Ceban la Expoziţia deschisă ieri la Muzeul Satului din Bucureşti”.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Ce zice ardeleanul cind se uita in oglinda? Fain mi-s, fute-m-as!
    • Like 0


Îți recomandăm

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult