Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Povestea porcului, în varianta lui Liviu Dragnea: Eu cred că acel porc este un nesimțit și un penal

Liviu Dragnea și Victor Ponta

(Foto Facebook / Liviu Dragnea)

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost întrebat azi, la Parlament, de ziariști dacă este adevărat că a participat în 2013 la „pomana porcului” într-o vilă de protocol al SRI, alături de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, așa cum susținea Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

„Eu cred că acel porc este un nesimțit și un penal”, a răspuns Liviu Dragnea, care a precizat că „nu crede că trebuie să dicutăm povestea porcului”. „Eu am o problemă cu oaia”, a dat-o pe glumă președintele PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că este dispus să „vorbească” doar în fața unei comisii parlamentare. „Acum trebuie să vorbească oamenii care sunt în funcții”, a conchis liderul PSD.

Reporterii l-au întrebat și marți pe liderul PSD dacă a fost luni seara la petrecerea organizată în cinstea sa de membrii PSD. 

Ați fost aseară la petrecere?

Nu

V-ați primit cadoul pe care vi-l pregătiseră colegii?

Nu. Mai aveți astfel de întrebări? Uitați-vă în telefon. 

Luni, în seara comemorării a doi ani de la tragedia de la Colectiv, parlamentarii PSD s-au întâlnit la un club din Capitală. Șeful partidului, Liviu Dragnea, a susținut că este vorba despre o întâlnire de „socializare” care nu are legătură cu aniversarea zilei sale de naștere, care a avut loc pe 28 octombrie. 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Depinde in mare masura cine se identifica cu porcul....daca ma intrebati pe mine porcul este un animal domestic, foarte usor de intretinut, cu carne delicioasa, poate sa rame cu ratul in pamant, are un guitat foarte strident, este foarte corpolent si se gaseste pe intreg mapamondul in diferite ipostaze si specii....descrierea perfecta a politicianului aflat la putere a acestui secol....se gaseste si in varianta subtire (slim) dar cu acelasi temperament si atitudine ! (ce-ar mai putea fi zis dacat sa radem si sa constatam ca in Romania are un habitat foarte vast)
  • Like 1
 • Cum am iteles lui Dranea ii plac oii si nu porci ca cite oii sint in Romania mai ales inOltenia unde mor oameni de foame o voteazadeci oii sint sfiti si nu reclama dar cei din capitala de ce tac
  • Like 0
 • Anon check icon
  Imi place ca Dragnea spune despre altii ca sunt penali :D
  • Like 2


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult