Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Povestea porcului, în varianta lui Liviu Dragnea: Eu cred că acel porc este un nesimțit și un penal

Liviu Dragnea și Victor Ponta

(Foto Facebook / Liviu Dragnea)

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost întrebat azi, la Parlament, de ziariști dacă este adevărat că a participat în 2013 la „pomana porcului” într-o vilă de protocol al SRI, alături de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, așa cum susținea Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

„Eu cred că acel porc este un nesimțit și un penal”, a răspuns Liviu Dragnea, care a precizat că „nu crede că trebuie să dicutăm povestea porcului”. „Eu am o problemă cu oaia”, a dat-o pe glumă președintele PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că este dispus să „vorbească” doar în fața unei comisii parlamentare. „Acum trebuie să vorbească oamenii care sunt în funcții”, a conchis liderul PSD.

Reporterii l-au întrebat și marți pe liderul PSD dacă a fost luni seara la petrecerea organizată în cinstea sa de membrii PSD. 

Ați fost aseară la petrecere?

Nu

V-ați primit cadoul pe care vi-l pregătiseră colegii?

Nu. Mai aveți astfel de întrebări? Uitați-vă în telefon. 

Luni, în seara comemorării a doi ani de la tragedia de la Colectiv, parlamentarii PSD s-au întâlnit la un club din Capitală. Șeful partidului, Liviu Dragnea, a susținut că este vorba despre o întâlnire de „socializare” care nu are legătură cu aniversarea zilei sale de naștere, care a avut loc pe 28 octombrie. 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Depinde in mare masura cine se identifica cu porcul....daca ma intrebati pe mine porcul este un animal domestic, foarte usor de intretinut, cu carne delicioasa, poate sa rame cu ratul in pamant, are un guitat foarte strident, este foarte corpolent si se gaseste pe intreg mapamondul in diferite ipostaze si specii....descrierea perfecta a politicianului aflat la putere a acestui secol....se gaseste si in varianta subtire (slim) dar cu acelasi temperament si atitudine ! (ce-ar mai putea fi zis dacat sa radem si sa constatam ca in Romania are un habitat foarte vast)
  • Like 1
 • Cum am iteles lui Dranea ii plac oii si nu porci ca cite oii sint in Romania mai ales inOltenia unde mor oameni de foame o voteazadeci oii sint sfiti si nu reclama dar cei din capitala de ce tac
  • Like 0
 • Anon check icon
  Imi place ca Dragnea spune despre altii ca sunt penali :D
  • Like 2


Îți recomandăm

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult