Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Povestea porcului, în varianta lui Liviu Dragnea: Eu cred că acel porc este un nesimțit și un penal

Liviu Dragnea și Victor Ponta

(Foto Facebook / Liviu Dragnea)

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost întrebat azi, la Parlament, de ziariști dacă este adevărat că a participat în 2013 la „pomana porcului” într-o vilă de protocol al SRI, alături de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, așa cum susținea Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

„Eu cred că acel porc este un nesimțit și un penal”, a răspuns Liviu Dragnea, care a precizat că „nu crede că trebuie să dicutăm povestea porcului”. „Eu am o problemă cu oaia”, a dat-o pe glumă președintele PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că este dispus să „vorbească” doar în fața unei comisii parlamentare. „Acum trebuie să vorbească oamenii care sunt în funcții”, a conchis liderul PSD.

Reporterii l-au întrebat și marți pe liderul PSD dacă a fost luni seara la petrecerea organizată în cinstea sa de membrii PSD. 

Ați fost aseară la petrecere?

Nu

V-ați primit cadoul pe care vi-l pregătiseră colegii?

Nu. Mai aveți astfel de întrebări? Uitați-vă în telefon. 

Luni, în seara comemorării a doi ani de la tragedia de la Colectiv, parlamentarii PSD s-au întâlnit la un club din Capitală. Șeful partidului, Liviu Dragnea, a susținut că este vorba despre o întâlnire de „socializare” care nu are legătură cu aniversarea zilei sale de naștere, care a avut loc pe 28 octombrie. 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Depinde in mare masura cine se identifica cu porcul....daca ma intrebati pe mine porcul este un animal domestic, foarte usor de intretinut, cu carne delicioasa, poate sa rame cu ratul in pamant, are un guitat foarte strident, este foarte corpolent si se gaseste pe intreg mapamondul in diferite ipostaze si specii....descrierea perfecta a politicianului aflat la putere a acestui secol....se gaseste si in varianta subtire (slim) dar cu acelasi temperament si atitudine ! (ce-ar mai putea fi zis dacat sa radem si sa constatam ca in Romania are un habitat foarte vast)
  • Like 1
 • Cum am iteles lui Dranea ii plac oii si nu porci ca cite oii sint in Romania mai ales inOltenia unde mor oameni de foame o voteazadeci oii sint sfiti si nu reclama dar cei din capitala de ce tac
  • Like 0
 • Anon check icon
  Imi place ca Dragnea spune despre altii ca sunt penali :D
  • Like 2


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult