Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Prima declarație a Vioricăi Dăncilă, după moțiune: Voi intra în turul doi

dancila dupa motiune

Viorica Dăncilă s-a arătat convinsă că va intra în turul al doilea la alegerile prezidențiale. 

„Voi intra în turul doi, mergem cu candidatura mai departe”, a spus Dăncilă, joi, după ce moțiunea de cenzură a trecut și guvernul a fost demis.

„Moţiunea a trecut, au fost şi colegi din cadrul PSD care au trădat. Nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită”, a spus Dăncilă, adăugând că PSD şi-a îndeplinit obiectivele.

Cititi și:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • madamVVV avrut sa spună ,,voi ieși în turul unu"!
    • Like 1
  • Dorin check icon
    Vise , Taică ,Vise.
    • Like 1

Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult