Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Prima reacție din PNL, după ce Iohannis l-a desemnat pe Cioloș pentru funcția de premier: „S-a dovedit că există o majoritate AUR -USR PLUS-PSD și era firesc ca această majoritate să formeze un guvern”

congres PNL

Foto: Inquam Photos

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni pe președintele USR PLUS, Dacian Cioloș, drept candidat pentru funcția de premier..

„Este o decizie și un anunț care vine în urma lucrurilor întâmplate în Parlament. Acolo s-a dovedit că există o majoritate AUR -USR PLUS-PSD, și era firesc ca această majoritate deja formată să formeze un guvern”, a declarat penelistul Dan Vîlceanu, ministrul demis al Finanțelor.

„Vom discuta cu cei de la USR PLUS și sunt câteva lucruri pe care vrem să le clarificăm. (...) În urma moțiunii de cenzură, eu nu cred că mai putem vorbi despre un protocol. De aceea, cred că discuțiile acum se fac cu un premier desemnat, care trebuie să își găsească o majoritate care a fost testată PSD-USR-AUR. E de văzut dacă această majorrtate mai funcționează”, a afirmat Vîlceanu.

Aflați și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult