Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că are covid: Am avut o durere de cap care nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune

Robert Negoita candidat

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care se află în cursă pentru un nou mandat a fost diagnosticat miercuri cu covid. 

„Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară, când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!”, a scris Negoiță pe Facebook.

Acesta i-a îndemnat pe cei cu care a interacționat în ultimele zile să își monitorizeze starea de sănătate și să se testeze dacă au suspiciuni că s-au îmbolnăvit.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Si cui ii pasa? Un mare hot, tradator, tiran mai putin nu ar fi o paguba. Din contra.
  • Like 0
 • La prima vedere mă face să zâmbesc, amuzându-mă de degringolada care presupun că se întâmplă printre politicienii cu care a intrat în contact zilele trecute.
  La o adoua, ca locuitor in sectorul 3, mă face să mă gândesc, oare cum îi afectează traseul electoral? O să stârnească un val de simpatie sau de demobilizare? Sau de indiferență?
  Recunosc că am avut și o sclipire trecătoare de paranoia: e pe bune sau o mișcare de imagine?
  Apropo de asta, acum vreo 3 zile vedeam peste tot că Anghel Iordănescu, de pe lista de consilieri a PSD este suspect de COVID, dar n-am mai vâzut și continuări, despre rezultatul testului.
  • Like 0
  • @ Nicu Buculei
   Dan check icon
   Interesant,, ca s-a imbolnavit si psd-istii de Covid ? Ca ei se laudau ca nu recunosc acesta boala ,, facuta de Domnul Presedinte Johanis !!
   • Like 0


Îți recomandăm

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Scoala din valiza

„Educația digitală nu înseamnă neapărat distanțarea între copil și profesor. Și aici îmi vine în minte un alt exemplu: profesorii dintr-o școală din Ialomița, care au devenit dependenți de copiii pentru a putea să folosească mijloacele digitale și s-au apropiat de copii”.

Citește mai mult

Andreas Lier - BASF

„Mă duc aproape în fiecare dimineață cu bicicleta la birou, pe o distanță de 3-4 km, în timp ce vecinii mei adoră să-și conducă SUV-urile, să stea în ambuteiaje, să polueze aerul, lăsând o amprentă mare de carbon doar pentru a se simți foarte confortabil și a afișa simboluri de statut social”, dezvăluie Andreas Lier, CEO al BASF România, într-un interviu pentru Republica.

Citește mai mult

O afacere cu cânepă

Ionuț a plecat în India în toamna lui 2017 ca să viziteze cele șapte orașe sfinte. A luat această decizie după un an și jumătate în care a lucrat pentru o companie elvețiano-britanică din Praga, unde ajunsese ca proaspăt absolvent al unui masterat în Olanda, care nu și-a găsit nimic de lucru în țară.

Citește mai mult

Andrei Pitis

Andrei Pitiş, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria locală de IT, a investit până în prezent în 15 startup-uri, după ce în 2018 a demarat un proiect prin care vrea să ajute 100 de români să ajungă milionari în euro din startup-uri în tehnologie.

Citește mai mult