Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Procurori DNA, la Guvern

Clădirea Guvernului

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au descins luni la Palatul Victoria. Vizat ar fi Secretariatul General al Guvernului (SGG), potrivit informațiilor Digi24.

Procurorii au ridicat mai multe documente și au stat de vorbă cu angajații Secretariatului General al Guvernului. Nu este clar în acest moment în ce dosar au fost făcute perchezițiile, anunță Digi24.

În acest dosar ar fi vizată o consilieră a şefului SGG, Mihai Busuioc, conform unor surse citate de News.ro.

Mihai Busuioc, considerat unul dintre apropiații președintelui PSD Liviu Dragnea, a fost demis de la conducerea SGG de către fostul premier Sorin Grindeanu şi înlocuit, în 16 iunie, cu Victor Ponta. Actualul premier, Mihai Tudose, l-a repus în funcție pe Mihai Busuioc.

(în curs de actualizare)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Am strigat 600 000 asta iarna "DNA sa vina sa va ia", a întârziat putin dar iată ca pana la urma a venit.
    • Like 3
  • Gargara DNA pt fraieri .
    • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult