Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Procurori DNA, la Guvern

Clădirea Guvernului

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au descins luni la Palatul Victoria. Vizat ar fi Secretariatul General al Guvernului (SGG), potrivit informațiilor Digi24.

Procurorii au ridicat mai multe documente și au stat de vorbă cu angajații Secretariatului General al Guvernului. Nu este clar în acest moment în ce dosar au fost făcute perchezițiile, anunță Digi24.

În acest dosar ar fi vizată o consilieră a şefului SGG, Mihai Busuioc, conform unor surse citate de News.ro.

Mihai Busuioc, considerat unul dintre apropiații președintelui PSD Liviu Dragnea, a fost demis de la conducerea SGG de către fostul premier Sorin Grindeanu şi înlocuit, în 16 iunie, cu Victor Ponta. Actualul premier, Mihai Tudose, l-a repus în funcție pe Mihai Busuioc.

(în curs de actualizare)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Am strigat 600 000 asta iarna "DNA sa vina sa va ia", a întârziat putin dar iată ca pana la urma a venit.
    • Like 3
  • Gargara DNA pt fraieri .
    • Like 0


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult