Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Procurori DNA, la Guvern

Clădirea Guvernului

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au descins luni la Palatul Victoria. Vizat ar fi Secretariatul General al Guvernului (SGG), potrivit informațiilor Digi24.

Procurorii au ridicat mai multe documente și au stat de vorbă cu angajații Secretariatului General al Guvernului. Nu este clar în acest moment în ce dosar au fost făcute perchezițiile, anunță Digi24.

În acest dosar ar fi vizată o consilieră a şefului SGG, Mihai Busuioc, conform unor surse citate de News.ro.

Mihai Busuioc, considerat unul dintre apropiații președintelui PSD Liviu Dragnea, a fost demis de la conducerea SGG de către fostul premier Sorin Grindeanu şi înlocuit, în 16 iunie, cu Victor Ponta. Actualul premier, Mihai Tudose, l-a repus în funcție pe Mihai Busuioc.

(în curs de actualizare)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Am strigat 600 000 asta iarna "DNA sa vina sa va ia", a întârziat putin dar iată ca pana la urma a venit.
    • Like 3
  • Gargara DNA pt fraieri .
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult