Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Protest la Parlament în ziua moțiunii de cenzură. Mai multe companii au dat liber angajaților pentru a participa la miting

Protest Parlament motiune

(Foto: Liviu Florin Albei/Inquam Photos)

Miercuri se votează moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernului Dăncilă. În timpul votului, în fața Parlamentului va avea loc un miting împotriva Executivului.  După anunțarea rezultatului moțiunii protestatarii vor pleca în marș pe traseul Fântâni, Unirii, Universitate, Romană, Piața Victoriei.

Comunitatea Corupția Ucide și-a anunțat prezența în fața Parlamentului mirecuri, iar mai multe companii au dat liber angajaților pentru a participa la protest. Printre acestea, și editura Humanitas, care a anunțat acest lucru printr-o postare pe Facebook la care a atașat fotografia unui bilet de voie. 

„Ne întâlnim miercuri, 27 iunie, de la ora 12:00, în parcul Izvor din fața Parlamentului, și de la ora 19:00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea cărții „Vă vedem!””.

Urmărește aici LIVE desfășurarea protestului

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bilet e voie ? Ala e cumva un bilet de voie de pe vremea lu' Ceasca? O fi ramas pe semne prin magazie, de pe vremea Editurii Politice , aia luata pe nume personal si transformata in Humanitas de vasnicul luptator cu statul clientelar si coruput Gabriel Liiceanu.
    Sunt bune, uite, le foloseste sa dea liber la civism :)) .

    Multumesc, Republica, asa bine n-am mai ras de mult !
    • Like 2


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult