Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Protest la Parlament în ziua moțiunii de cenzură. Mai multe companii au dat liber angajaților pentru a participa la miting

Protest Parlament motiune

(Foto: Liviu Florin Albei/Inquam Photos)

Miercuri se votează moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernului Dăncilă. În timpul votului, în fața Parlamentului va avea loc un miting împotriva Executivului.  După anunțarea rezultatului moțiunii protestatarii vor pleca în marș pe traseul Fântâni, Unirii, Universitate, Romană, Piața Victoriei.

Comunitatea Corupția Ucide și-a anunțat prezența în fața Parlamentului mirecuri, iar mai multe companii au dat liber angajaților pentru a participa la protest. Printre acestea, și editura Humanitas, care a anunțat acest lucru printr-o postare pe Facebook la care a atașat fotografia unui bilet de voie. 

„Ne întâlnim miercuri, 27 iunie, de la ora 12:00, în parcul Izvor din fața Parlamentului, și de la ora 19:00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea cărții „Vă vedem!””.

Urmărește aici LIVE desfășurarea protestului

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bilet e voie ? Ala e cumva un bilet de voie de pe vremea lu' Ceasca? O fi ramas pe semne prin magazie, de pe vremea Editurii Politice , aia luata pe nume personal si transformata in Humanitas de vasnicul luptator cu statul clientelar si coruput Gabriel Liiceanu.
    Sunt bune, uite, le foloseste sa dea liber la civism :)) .

    Multumesc, Republica, asa bine n-am mai ras de mult !
    • Like 2


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult