Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Protest la Parlament în ziua moțiunii de cenzură. Mai multe companii au dat liber angajaților pentru a participa la miting

Protest Parlament motiune

(Foto: Liviu Florin Albei/Inquam Photos)

Miercuri se votează moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernului Dăncilă. În timpul votului, în fața Parlamentului va avea loc un miting împotriva Executivului.  După anunțarea rezultatului moțiunii protestatarii vor pleca în marș pe traseul Fântâni, Unirii, Universitate, Romană, Piața Victoriei.

Comunitatea Corupția Ucide și-a anunțat prezența în fața Parlamentului mirecuri, iar mai multe companii au dat liber angajaților pentru a participa la protest. Printre acestea, și editura Humanitas, care a anunțat acest lucru printr-o postare pe Facebook la care a atașat fotografia unui bilet de voie. 

„Ne întâlnim miercuri, 27 iunie, de la ora 12:00, în parcul Izvor din fața Parlamentului, și de la ora 19:00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea cărții „Vă vedem!””.

Urmărește aici LIVE desfășurarea protestului

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bilet e voie ? Ala e cumva un bilet de voie de pe vremea lu' Ceasca? O fi ramas pe semne prin magazie, de pe vremea Editurii Politice , aia luata pe nume personal si transformata in Humanitas de vasnicul luptator cu statul clientelar si coruput Gabriel Liiceanu.
    Sunt bune, uite, le foloseste sa dea liber la civism :)) .

    Multumesc, Republica, asa bine n-am mai ras de mult !
    • Like 2


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult