Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Protestul de duminică seara. Cum s-a umplut Piața Victoriei în trei minute și jumătate. VIDEO

Tot ce veți vedea în acest clip s-a petrecut în trei minute și jumătate. Sunt 210 imagini surprinse la o secundă una de cealaltă. 

În acest timp, Piața Victoriei s-a umplut, iar protestatarii au împins gardurile puse de jandarmi și s-au apropiat de Guvern.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Georgiana Spataru - FB

În timp ce lumea se oprise din cauza pandemiei, cât oamenii stăteau în același spațiu cu familia, serviciul și știrile despre virus, am simțit că locul micuț în care îmi țineam terapiile și grupurile mici de curs, ar putea fi înlocuit cu unul în care oamenii să se simtă destinși doar fiind acolo.

Citește mai mult