Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Protestul de duminică seara. Cum s-a umplut Piața Victoriei în trei minute și jumătate. VIDEO

Tot ce veți vedea în acest clip s-a petrecut în trei minute și jumătate. Sunt 210 imagini surprinse la o secundă una de cealaltă. 

În acest timp, Piața Victoriei s-a umplut, iar protestatarii au împins gardurile puse de jandarmi și s-au apropiat de Guvern.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bravo lor, bravo tinerilor creativi si bine educati dar Romania are 18.000.000 milioane de locuitori, un simplu calcul pentru un posibil vot viitor ar elucida enigma si asa "incalcita" de televiziunile pro sau contra evenimentului !
    • Like 1
  • Nu mi-am imaginat ca după 27 de ani, in Romania încurajarea corupției sa fie incurajata prin lege ! Ma întreb : jefuirea țării prin corupție nu e atentat la siguranta nationala ????
    • Like 1
  • Guvernul si parlamentul impreuna cu presedintele trebuie ii obligam sa priceapa ca asa nu se poate.Ca vrem o tara in care sa ne conduca doar oamenii cinstiti,devotati tarii ,sa conduca dupa principii sanatoase sa refacem industria agricultura pt ca stim cu totii ca se poate.
    • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult