Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

PSD elimină „dream team"-ul lui Firea din CGMB. Mitică Dragomir: „Eu nu renunț. Sunt organ ales"

Candidatii PSD - FB Gabriela Firea

Foto Facebook Gabriela Firea

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că nu va renunța la mandatul de consilier general la CGMB, motivând că pe el „l-a ales poporul”.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am făcut sedinta... Eu nu renunt. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Mediafax.

La nivelul conducerii PSD se discută, potrivit unor surse citate de Europa Liberă, despre retragerea de pe lista de consilieri generali a unor nume controversate, precum Petre Roman, Dumitru Dragomir sau Anghel Iordănescu. Petre Roman a declarat pentru Europa Liberă că s-a retras de pe lista pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Mitică Dragomir a fost condamnat anul trecut de Tribunalul București la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a primit peste 3 milioane de euro mită de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Decizia nu este definitivă.

Liderii PSD au anunțat recent că nu vor mai susţine candidaţi cu dosare penale. 

Aflați și:

Cristian Tudor Popescu: Ce ție îți place, altuia nu-i face

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mitica dragomir este organ si atat. AL DRACULUI NEMERNIC!
  • Like 0
 • Mai mult organ decât ales...
  • Like 1
 • Delia MC Delia MC check icon
  Sunt un "organ"...:))
  • Like 1
 • Zimți?

  cu scuze pentru omiterea formulei de salut,
  narcispurice

  • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult