Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

PSD elimină „dream team"-ul lui Firea din CGMB. Mitică Dragomir: „Eu nu renunț. Sunt organ ales"

Candidatii PSD - FB Gabriela Firea

Foto Facebook Gabriela Firea

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că nu va renunța la mandatul de consilier general la CGMB, motivând că pe el „l-a ales poporul”.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am făcut sedinta... Eu nu renunt. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Mediafax.

La nivelul conducerii PSD se discută, potrivit unor surse citate de Europa Liberă, despre retragerea de pe lista de consilieri generali a unor nume controversate, precum Petre Roman, Dumitru Dragomir sau Anghel Iordănescu. Petre Roman a declarat pentru Europa Liberă că s-a retras de pe lista pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Mitică Dragomir a fost condamnat anul trecut de Tribunalul București la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a primit peste 3 milioane de euro mită de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Decizia nu este definitivă.

Liderii PSD au anunțat recent că nu vor mai susţine candidaţi cu dosare penale. 

Aflați și:

Cristian Tudor Popescu: Ce ție îți place, altuia nu-i face

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mitica dragomir este organ si atat. AL DRACULUI NEMERNIC!
  • Like 0
 • Mai mult organ decât ales...
  • Like 1
 • Delia MC Delia MC check icon
  Sunt un "organ"...:))
  • Like 1
 • Zimți?

  cu scuze pentru omiterea formulei de salut,
  narcispurice

  • Like 0


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult