Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

PSD elimină „dream team"-ul lui Firea din CGMB. Mitică Dragomir: „Eu nu renunț. Sunt organ ales"

Candidatii PSD - FB Gabriela Firea

Foto Facebook Gabriela Firea

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că nu va renunța la mandatul de consilier general la CGMB, motivând că pe el „l-a ales poporul”.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am făcut sedinta... Eu nu renunt. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Mediafax.

La nivelul conducerii PSD se discută, potrivit unor surse citate de Europa Liberă, despre retragerea de pe lista de consilieri generali a unor nume controversate, precum Petre Roman, Dumitru Dragomir sau Anghel Iordănescu. Petre Roman a declarat pentru Europa Liberă că s-a retras de pe lista pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Mitică Dragomir a fost condamnat anul trecut de Tribunalul București la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a primit peste 3 milioane de euro mită de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Decizia nu este definitivă.

Liderii PSD au anunțat recent că nu vor mai susţine candidaţi cu dosare penale. 

Aflați și:

Cristian Tudor Popescu: Ce ție îți place, altuia nu-i face

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mitica dragomir este organ si atat. AL DRACULUI NEMERNIC!
  • Like 0
 • Mai mult organ decât ales...
  • Like 1
 • Delia MC Delia MC check icon
  Sunt un "organ"...:))
  • Like 1
 • Zimți?

  cu scuze pentru omiterea formulei de salut,
  narcispurice

  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult