Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

PSD și PNL au negociat funcțiile de conducere din TVR și radioul public. Care sunt propunerile

TVR

PSD și PNL au căzut de acord asupra conducerilor Televiziunii Române și Radioului Public, au relatat surse citate de News.ro. Conform acestora, liberalii urmează să numească şeful TVR, iar PSD şeful SRR.

Astfel, jurnalistul Dan Turturică, propus de Guvernul Cîţu, va fi numit preşedinte-director general al TVR, iar Răzvan Dincă, propus de PSD, va prelua conducerea Radioului public.

Votul pentru numirea noilor consilii de administraţie ale televiziunii şi radioului va avea loc luni, la ora 17:00, în plenul reunit al Parlamentului. Audierile în comisiile de specialitate vor avea loc tot luni, începând cu ora 12:00.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult