Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Românca Laura Bretan a strălucit în finala America's Got Talent. Iată cum a cântat concurenta de 14 ani

Laura Bretan a „strălucit cu o interpretare angelică a “O Mio Babbino Caro””, se arată pe pagina de Facebook a America's Got Talent. 

În aceste momente, votul care va decide câștigătorul show-ului de un milion de dolari este în desfășurare în SUA, telespectatorii putându-și alege favoriții până la ora 7 am ET.

„Ai fost remarcabilă! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari”, i-a spus juratul Howie Mandel tinerei.

„În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină”, i-a spus și modelul Heidi Klumm.

În varsta de 14 ani, Laura Bretan s-a născut la Chicago, într-o familie de români. În luna iunie ea a câștigat finala sezonului 6 al show-ului „Românii au talent”.

„Un vis, este un vis! As vrea sa inspir pe toată lumea care mă aude să asculte și muzica clasică și muzica de operă!", a declarat Laura Bretan imediat după terminarea concursului.

Mai jos puteți urmări prestația Laurei Bretan la America's Got Talent.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Excelența performanta!!
  • Like 0
 • check icon
  „Românca Laura Bretan a strălucit în finala America's Got Talent. Iată cum a cântat concurenta de 14 ani...” // Interesul pentru așa reușite se află în categoria satisfacțiilor care vin pe gratis. / Noi n-avem nici un amestec în sudoarea depusă de Laura, la acel concurs, dar tropăim împreună pe puntea succesului, a simțitului bine...
  • Like 2
 • Valentin check icon
  Finala e puternică. Oricât de patriot sunt, favoritul meu rămâne tinerelul britanic cu o bandă de scoci pe faţă (The Boy With Tape On His Face). Britanicii au avut întotdeauna comici foarte buni. Mi se pare singurul care să umple golul lăsat de Mr. Bean.
  • Like 0
 • Valentin check icon
  Mai e şi tipul ăla care rezolvă cubul Rubik...
  • Like 1


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult