Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Românca Laura Bretan a strălucit în finala America's Got Talent. Iată cum a cântat concurenta de 14 ani

Laura Bretan a „strălucit cu o interpretare angelică a “O Mio Babbino Caro””, se arată pe pagina de Facebook a America's Got Talent. 

În aceste momente, votul care va decide câștigătorul show-ului de un milion de dolari este în desfășurare în SUA, telespectatorii putându-și alege favoriții până la ora 7 am ET.

„Ai fost remarcabilă! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari”, i-a spus juratul Howie Mandel tinerei.

„În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină”, i-a spus și modelul Heidi Klumm.

În varsta de 14 ani, Laura Bretan s-a născut la Chicago, într-o familie de români. În luna iunie ea a câștigat finala sezonului 6 al show-ului „Românii au talent”.

„Un vis, este un vis! As vrea sa inspir pe toată lumea care mă aude să asculte și muzica clasică și muzica de operă!", a declarat Laura Bretan imediat după terminarea concursului.

Mai jos puteți urmări prestația Laurei Bretan la America's Got Talent.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Excelența performanta!!
  • Like 0
 • check icon
  „Românca Laura Bretan a strălucit în finala America's Got Talent. Iată cum a cântat concurenta de 14 ani...” // Interesul pentru așa reușite se află în categoria satisfacțiilor care vin pe gratis. / Noi n-avem nici un amestec în sudoarea depusă de Laura, la acel concurs, dar tropăim împreună pe puntea succesului, a simțitului bine...
  • Like 2
 • Valentin check icon
  Finala e puternică. Oricât de patriot sunt, favoritul meu rămâne tinerelul britanic cu o bandă de scoci pe faţă (The Boy With Tape On His Face). Britanicii au avut întotdeauna comici foarte buni. Mi se pare singurul care să umple golul lăsat de Mr. Bean.
  • Like 0
 • Valentin check icon
  Mai e şi tipul ăla care rezolvă cubul Rubik...
  • Like 1


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult