Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Scandal în Parlament. Șoșoacă a adus la moțiunea de cenzură un sac de morgă, pe care l-a pus în fața premierului Cîțu

Diana Sosoaca - sac morgă

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal în Parlament, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. „Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2-3 minute îl ajut să scape de domnul Cîțu”, a spus Șoșoacă în timpul intervenției sale. Aceasta a acuzat Executivul că „are sânge pe mâini” și că pacienții cu Covid care și-au pierdut viața nu ar fi murit, de fapt, din cauza virusului.

După ce a plecat țipând de la tribuna Parlamentului. Șoșoacă s-a întors cu un sac de morgă, pe care l-a pus în fața premierului Cîțu.

Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, relatează Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ma doare sa constat ca nu exista decat o minima reactie la acest fapt. Ne facem ca nu exista? Referitor la asemenea specimene trebuie luata o atitudine critica vehementa. Altfel vor crede ca sunt aprobati si admirati, Si nu este asa.
  • Like 0
 • Iar a nceput sa se manfeste isteric aceasta hidosenie, fizica si morala, Aceasta infractoare care a patruns in modul cel mai fraudulos in senatul romaniei, prin substituirea apartenentei la o adunatura pretinsa partid politic, asa numita "alianta pentru unirea romanilor", un partid pestrit, alcatuit din degenerati si borfasi, paraziti pe spinarea poporului, un apendice avortat al psd. Partid, la randul lui, intrat fraudulos in parlament prin furtul voturilor si prin inselarea unor oameni cu o capacitate redusa de intelegere. S-a iteles aceasta de la toti intervievatii care au declarat, cu mandrie imbecila, ca au votat aur , despre care nu s-a auzit niumic in timpul campaniei electorale din 2020, doar foarte putin prin satele in care biserica isi face mendrele prostind niste babe si mosi analfabeti si asistati social.
  Rusine lui ludovic orban ca s-a ascuns "sub fustele" unei balabuste demente la sedinta in plen pentru votarea motiunii de cenzura impotriva actualului guvern si a premierului catzu care face parte din acelesi partid. Inca odata rusine. Sper sa-si primeasca pedepsa meritata la congresul pnl. Orban a facut dovada unei crase duplicitati. Nu se mai poate avea incredere in el.
  Astept sa vad si eu hotarare in a trimite in judecata si pedepsi impostoarea gretoasa sosoaca pentru frauda electorala grosolana impreuna cu satra aur si bulibasa zlatarilor ciolacu pentru complicitate. Asta nu-i rasism, este demascarea nemernicilor ce-si bat joc de tara.
  • Like 0
 • Paul check icon
  Iar s-a suit scroafa in copac.
  Ma întreb dacă duamna senatoreasa s-ar vaccina dacă ar afla ca un posibil efect “advers” al unui vaccin anti-Covid este pierderea in greutate…
  • Like 1


Îți recomandăm