Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Sieg Heil?

Acum câteva zile v-am prezentat două fragmente din Însemnările lui Adolf Hitler despre trimiterea în lagăr a comercianților care depășesc prețurile fixate de stat și despre magistrați văzuți ca bacterii care trebuie combătute. Adică OUG 114, taxa pe lăcomie și OUG 7, pentru terorizarea procurorilor și judecătorilor.

Gestapo a fost înființată. Este Secția condusă de facto de către Kriminalkomissar Florea. Aidoma Geheime Staatspolizei, Secția operează scoasă din subordinea Parchetului General, poate să ia cu japca orice dosar aflat în lucru, să-l blocheze sau să ancheteze pe oricine fără să dea socoteală cuiva.

Acțiunile Secției Florea Gestapo sunt legale dacă îndeplinesc ordinele führerului Secției.

Acum, împărțitorul de dreptate românească, sceleratul Ghiță din Belgrad, șeful completului de 1 care o judecă pe Laura Codruța Kovesi, anunță și constituirea detașamentelor de asalt, Sturmabteilung de România, cămășile brune PRU, care îi vor stâlci în bătăi pe manifestanții pro Justiție prinși pe stradă.

Schwarze Liste, tabelul cu dușmanii veninoși ai Partidului care trebuie anihilați se face, ne-a asigurat arătându-ne dinții L. Dragnea, Salvatorul României.

Întrebarea este: de când începem să zbierăm Sieg Heil! la comanda șefului de coloană?

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.Îți recomandăm