Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati după o „cădere în negativitate” în setul al treilea

Simona Halep - Cincinnati

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati în fața sportivei olandeze Kiki Bertens, scor 6-2, 7-6 (8-6), 2-6. 

În setul al treilea ambele jucătoare au vorbit cu antrenorii lor. Simona a afișat o atitudine negativă, iar Darren Cahill a încercat să o încurajeze, i-a cerut să fie pozitivă.  Simona a părut spre final de meci tot mai vulnerabilă și a făcut greșeli după greșeli.

UPDATE: Bertens câștigă setul al treilea.

UPDATE: Kiki Bertens câștigă setul al doilea în tie-break, cu 7-6 (8-6).

UPDATE: Simona Halep a câștigat primul set cu 6-2

STIREA INITIALA

Simona Halep o întâlnește duminică seară pe sportiva olandeză Kiki Bertens, în finala turneului WTA de la Cincinnati. O eventuală victorie în fața olandezei ar însemna pentru Simona majorarea avansului în fruntea clasamentului și creșterea șanselor să termine pe locul 1 și la final de 2018.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a prefațat la Digi24 finala de la Cincinnati, dintre Simona Halep și Kiki Bertens. 

„Simona are prima șansă, însă Bertens este o adversară foarte dificilă. Poate cea mai dificilă de la Cincinnati. Pentru că e o jucătoare completă, nu este felul Sabalenkăi. Bielorusa practică un tenis nebun, este singura din circuit care lovește cât poate în tot ce mișcă. Având în vedere și fizicul, ar putea să evolueze și în forțele speciale din Bielorusia. În fața acestei adversare înspăimântătoare, Simona a dovedit un calm, o gândire tactică și o deplasare excelente”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Cu Bertens e altceva. E o jucătoare mai elaborată, știe să atace și să se apere. Cumva e mai asemănătoare cu Simona. Va fi o confruntare lungă și echilibrată și frumoasă. Cred că vom vedea mingi cu totul deosebite”, a mai spus jurnalistul.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cereti prea mult de la aceasta fatuca ! Personal cred ca si-a atins limitele. Mai bine de atat chiar nu se poate, iar Nr.1 Mondial spune ceva despre performantele jocului ei din prezent. Atat spun, ca o avertizare sincera, ca tot cei mult si peste putinta se lasa cu accidentari : Doamne fereste !
    • Like 1
  • Adrian check icon
    Simona e o ființă umană, chiar dacă e extraordinară prin comparație cu cei mai mulți dintre noi. Tweener-ul a fost antologic. Va veni și titlul la Cincinnati, fie și la a patra finală - ca la GS. Poate-i schimbați / actualizați imaginea. Nu mai folosește Adidas din ianuarie 2018.
    • Like 0
  • Al Lui Al Lui check icon
    Bravo Simona ! Sunt convis ca, Simona poate sa o invinga oricand pe Kiki Bertens dc este odihnita. Chiar si asa, a fost la un pas foarte mic de victorie in setul al 2-lea, insa in cel de-al treilea set nu a mai avut suflu.
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult