Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati după o „cădere în negativitate” în setul al treilea

Simona Halep - Cincinnati

(Foto: Guliver/Getty Images)

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati în fața sportivei olandeze Kiki Bertens, scor 6-2, 7-6 (8-6), 2-6. 

În setul al treilea ambele jucătoare au vorbit cu antrenorii lor. Simona a afișat o atitudine negativă, iar Darren Cahill a încercat să o încurajeze, i-a cerut să fie pozitivă.  Simona a părut spre final de meci tot mai vulnerabilă și a făcut greșeli după greșeli.

UPDATE: Bertens câștigă setul al treilea.

UPDATE: Kiki Bertens câștigă setul al doilea în tie-break, cu 7-6 (8-6).

UPDATE: Simona Halep a câștigat primul set cu 6-2

STIREA INITIALA

Simona Halep o întâlnește duminică seară pe sportiva olandeză Kiki Bertens, în finala turneului WTA de la Cincinnati. O eventuală victorie în fața olandezei ar însemna pentru Simona majorarea avansului în fruntea clasamentului și creșterea șanselor să termine pe locul 1 și la final de 2018.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a prefațat la Digi24 finala de la Cincinnati, dintre Simona Halep și Kiki Bertens. 

„Simona are prima șansă, însă Bertens este o adversară foarte dificilă. Poate cea mai dificilă de la Cincinnati. Pentru că e o jucătoare completă, nu este felul Sabalenkăi. Bielorusa practică un tenis nebun, este singura din circuit care lovește cât poate în tot ce mișcă. Având în vedere și fizicul, ar putea să evolueze și în forțele speciale din Bielorusia. În fața acestei adversare înspăimântătoare, Simona a dovedit un calm, o gândire tactică și o deplasare excelente”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Cu Bertens e altceva. E o jucătoare mai elaborată, știe să atace și să se apere. Cumva e mai asemănătoare cu Simona. Va fi o confruntare lungă și echilibrată și frumoasă. Cred că vom vedea mingi cu totul deosebite”, a mai spus jurnalistul.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cereti prea mult de la aceasta fatuca ! Personal cred ca si-a atins limitele. Mai bine de atat chiar nu se poate, iar Nr.1 Mondial spune ceva despre performantele jocului ei din prezent. Atat spun, ca o avertizare sincera, ca tot cei mult si peste putinta se lasa cu accidentari : Doamne fereste !
  • Like 1
 • Adrian check icon
  Simona e o ființă umană, chiar dacă e extraordinară prin comparație cu cei mai mulți dintre noi. Tweener-ul a fost antologic. Va veni și titlul la Cincinnati, fie și la a patra finală - ca la GS. Poate-i schimbați / actualizați imaginea. Nu mai folosește Adidas din ianuarie 2018.
  • Like 0
 • Al Lui Al Lui check icon
  Bravo Simona ! Sunt convis ca, Simona poate sa o invinga oricand pe Kiki Bertens dc este odihnita. Chiar si asa, a fost la un pas foarte mic de victorie in setul al 2-lea, insa in cel de-al treilea set nu a mai avut suflu.
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult