Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Spiritul sărbătorilor pe DN1: Bătaie în trafic, pe Valea Prahovei, în mijlocul coloanelor de mașini blocate pe șosea

bataie DN1

Foto: captura youtube infosudest

Mai multe persoane s-au luat la bătaie luni, pe Valea Prahovei, în zona Comarnic, unde zeci de mașini erau blocate pe DN1. Scandalul ar fi izbucnit după ce un șofer ar fi depășit o coloană de mașini prin partea dreaptă, notează Hotnews.ro.

Imagini publicate de infosud-est surprind în jur de zece persoane, care se lovesc cu pumnii și picioarele în mijlocul drumului, iar o femeie cu un copil în brațe pare că încearcă să îi calmeze pe cei implicați în conflict.

Foto: captura youtube infosudest

Este al doilea incident de acest fel petrecut în aceste zile în mijlocul coloanelor de mașini de pe DN1, adaugă sursa citată.

IPJ Prahova a anunțat că luni, în jurul orei 10:00, polițiștii din Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic, a izbucnit un conflict între mai mulți participanți la trafic. „Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, dar acestea au fost identificate mai târziu, cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic. Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept. Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani”, a anunțat IPJ Prahova. 

Polițiștii prahoveni recomandă șoferilor ca, în condițiile unui trafic aglomerat, „să își păstreze calmul și să nu blocheze intersecțiile”. 

Experții în conducere defensivă recomandă de asemenea, în caz de conflict în trafic, păstrarea calmului și anunțarea incidentului la numărul de urgență 112.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Oricat de lung ar dura drumul din București în Valea Prahovei - cu sau fără copii plângând în mașină, cu sau fără soacra în mașină sau cu sau fără probleme de vezica - nu poți sa ajungi la nivelul la care sa ajungi sa te bati cu alții decât dacă ai un IQ negativ, doua clase ca trenu', ești incapabil emoțional sa înțelegi ce se întâmplă în jurul tău și/sau ca așa ai văzut la părinți tai dragi și la tine în cartier cum se rezolva diferendele. Din imagini se vede ca sunt destul de tineri - în jur de vreo 30 de ani - prin urmare persoane care au fost născute după 1989 la care se vede îndelung munca depusă de părinți mai ales și după aceea de școală de a dezvolta "oameni". De aceea oricât am înjura incompetenta statului în materie de autostrăzi - nu ca nu ar merita TOTI din '90 încoace cu vârf și îndesat - mai degrabă am înjura pe cei care au "contribuit" la educația lor și aș începe în special cu părinții.
  • Like 0
 • Joi, 29.12.2021, am plecat de la aeroportul Otopeni la ora 9.22 și am ajuns în Brașov la ora 14.42 . Cauzele sunt aceleași: mașini multe, la Nistorești din 2 benzi se face 1, în Comarnic sunt două intersecții și 2 polițiști. La Bușteni sunt două treceri de pietoni și 2 polițiste. La transporturi s-a schimbat ministrul a câta oară, un ticălos incompetent vine, altul, ticălos incompetent a plecat! Greața stării de fapt cuprinde furia celor 10 care s-au bătut la Comarnic. Coldea l-a amenințat pe Ponta că-l arestează, nu pentru că va face autostradă, ci pentru că vrea să fure cât voia să fure! Autostrada de pe valea Prahovei poate fi ambalată în găină cu ouă de aur și făcută în PPP. Până când nu reușește figura asta, nu se va face!
  • Like 0
 • Este doar o chestiune de timp pana se va savarsi o crima din aceleasi cauze. PNL doarme, PSD doarme, USR doarme. In anul 2014 o haita de caini a omorat un copil. Abia atunci statul a hotarat sa scape de cainii vagabonzi. Pana in anul 2040 cand vom avea autostrada Comarnic-Brasov, propun construirea a doar doua sosele ocolitoare a Comarnicului de 7 km si Busteni-Poiana Tapului de 8 km. Se pot face in 2 ani cu costuri mici comparativ cu autostrada.
  • Like 0


Îți recomandăm

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult

Codecool

Codecool, școala de programare cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și de Est, dă startul proiectului pilot #CoolHack, primul hackathon local organizat offline în campusul din București, pe 17 și 18 decembrie 2021. Opt echipe formate din doi până la patru membri, actuali cursanți și absolvenți, își vor testa cunoștințele și vor concura pentru premiul de 1.000 de euro, convingând jurații de abilitățile tehnice și non-tehnice în baza cărora vor fi evaluați.

Citește mai mult