Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Subcarpați și Corul Rusalka la prima colaborare. Iată cum va fi pe 5 septembrie la Rowmania. Video

Subcarpații și Rusalka

Înregistrările pe care le veți vedea mai jos s-au petrecut, în mare secret, în Delta Dunării. La invitația lui Ivan Patzaichin, renumita trupă Subcarpați a poposit la Mila 23.

Studioul de înregistrări a fost realizat ad hoc într-o gospodărie tradițională din Mila 23.

Este pentru prima dată când formația Subcarpați colaborează cu Corul Rusalka, iar piesa realizată în luna mai va fi cântată în premieră pe 5 septembrie, în cadrul evenimentului Rowmania Fest, organizat la Tulcea. 

Cu alte cuvinte, după construirea unei canotci (lotca reinterpretată), lansarea experienței Pescaturism și a Punctelor Gastronomice Locale, dar și a unor trasee verzi prin Delta Dunării, omul Deltei, Ivan Patzaichin reușește să unească România prin muzică.

În cazul în care vrei să participi la Rowmania Fest, ai detaliile AICI.

Articol publicat pe Funky Travel.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult