Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Surpriză! Emil Boc are un contracandidat la primăria Cluj chiar din partidul său, PNL: „Orașul e ca mămăliga care stă să explodeze”

Sabin Sărmaș

Foto: Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu

Deputatul PNL Sabin Sărmaș, președintele Comisiei de IT&C din Camera Deputaților, spune că vrea să candideze la Primăria municipiului Cluj, condusă de colegul său de partid Emil Boc. 

Prezent în emisiunea „În fața ta”, Sărmaș a fost întrebat de ce vrea să intre în această competiție. „Pentru că orașul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să ajungă la următorul nivel. Ca să folosesc o vorbă de la Revoluție, a ca mămăliga care stă să explodeze - frumoasă, de 5 stele, dar care, dacă nu e dusă la următorul nivel, se va sufoca curând”, a declarat el.

De profesie inginer în telecomunicații, Sabin Sărmaș a condus în trecut Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Până în prezent, niciun partid politic nu și-a anunțat candidații pentru Primăria Cluj.

Emisiunea „În fața ta” poate fi urmărită sâmbăta și duminca, de la ora 14:00, la postul Digi24.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult