Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Surse: șoferița care a provocat accidentul din sectorul 2, în urma căruia au murit 2 fete, băuse

Accident sectorul 2

Foto: Digi24

Femeia care a provocat sâmbătă accidentul din Capitală, în urma căruia au murit două fete - una în vârstă de 6 ani și una în vârstă de 21 de ani, băuse, au declarat pentru Hotnews surse din anchetă.

Potrivit acestora, ea avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului.

Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care s-a produs impactul.

Accidentul a avut loc pe strada Meniunii, din sectorul 2. Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, care s-a prăbușit. Din impact, vehiculul a ajuns pe trotuar, unde se jucau cele două fete și s-a oprit într-un gard.

La audieri, șoferița, care a fost agresată de unii dintre cei aflați în acel moment pe stradă, a declarat că nu conducea prea des și că a încurcat accelerația cu frâna.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca era in stare de ebrietate este raspunzatoare de faptele ei. Tot mai multi tineri sunt beti sau drogati la volan si fac victime pe sosele. Iata, au inceput si femeile.De ce? Pentru ca legea este interpretabila, se cauta prea multe cicumstante, avocatii, in schimbul unor sume mai mult decat considerabile, pot influenta schimbarea incadrarii. Procurorii si judecatorii sunt tot mai multi corupti. Inamobilitatea lor ca si imunitatea parlamentara la noi este abuziv interpretata. Prea multi derbedei, din sferele inalte, scapa nepedepsiti sau cu pedepse nesemnificative Acesta prezumtie de nevinovatie este o aberatie, mai ales in cazuri flagrante. Societatea este corupta pana in ultimile straturi. Asta este marea realizare a libertatilor exagerate ale omului, promovate si impuse de ue. In prezent s-a ajuns la aberatii gen blm, lgbd si toate celelalte facilitati acordate unor minoritati care nu merita un astfel de tratament. Majoritatea ce trebuie sa faca? Sa se supuna? Cred ca se vor naste mari conflicte, in timp. Uitati-va ca, in lume si la noi partidele extremiste au din ce in ce mai multa priza. Nu va trezesc intrebari? Credeti ca prin ironizare si discreditare vor fi oprite? Nu..
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult