Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Surse: șoferița care a provocat accidentul din sectorul 2, în urma căruia au murit 2 fete, băuse

Accident sectorul 2

Foto: Digi24

Femeia care a provocat sâmbătă accidentul din Capitală, în urma căruia au murit două fete - una în vârstă de 6 ani și una în vârstă de 21 de ani, băuse, au declarat pentru Hotnews surse din anchetă.

Potrivit acestora, ea avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului.

Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care s-a produs impactul.

Accidentul a avut loc pe strada Meniunii, din sectorul 2. Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, care s-a prăbușit. Din impact, vehiculul a ajuns pe trotuar, unde se jucau cele două fete și s-a oprit într-un gard.

La audieri, șoferița, care a fost agresată de unii dintre cei aflați în acel moment pe stradă, a declarat că nu conducea prea des și că a încurcat accelerația cu frâna.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca era in stare de ebrietate este raspunzatoare de faptele ei. Tot mai multi tineri sunt beti sau drogati la volan si fac victime pe sosele. Iata, au inceput si femeile.De ce? Pentru ca legea este interpretabila, se cauta prea multe cicumstante, avocatii, in schimbul unor sume mai mult decat considerabile, pot influenta schimbarea incadrarii. Procurorii si judecatorii sunt tot mai multi corupti. Inamobilitatea lor ca si imunitatea parlamentara la noi este abuziv interpretata. Prea multi derbedei, din sferele inalte, scapa nepedepsiti sau cu pedepse nesemnificative Acesta prezumtie de nevinovatie este o aberatie, mai ales in cazuri flagrante. Societatea este corupta pana in ultimile straturi. Asta este marea realizare a libertatilor exagerate ale omului, promovate si impuse de ue. In prezent s-a ajuns la aberatii gen blm, lgbd si toate celelalte facilitati acordate unor minoritati care nu merita un astfel de tratament. Majoritatea ce trebuie sa faca? Sa se supuna? Cred ca se vor naste mari conflicte, in timp. Uitati-va ca, in lume si la noi partidele extremiste au din ce in ce mai multa priza. Nu va trezesc intrebari? Credeti ca prin ironizare si discreditare vor fi oprite? Nu..
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult