Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Surse: șoferița care a provocat accidentul din sectorul 2, în urma căruia au murit 2 fete, băuse

Accident sectorul 2

Foto: Digi24

Femeia care a provocat sâmbătă accidentul din Capitală, în urma căruia au murit două fete - una în vârstă de 6 ani și una în vârstă de 21 de ani, băuse, au declarat pentru Hotnews surse din anchetă.

Potrivit acestora, ea avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului.

Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care s-a produs impactul.

Accidentul a avut loc pe strada Meniunii, din sectorul 2. Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, care s-a prăbușit. Din impact, vehiculul a ajuns pe trotuar, unde se jucau cele două fete și s-a oprit într-un gard.

La audieri, șoferița, care a fost agresată de unii dintre cei aflați în acel moment pe stradă, a declarat că nu conducea prea des și că a încurcat accelerația cu frâna.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca era in stare de ebrietate este raspunzatoare de faptele ei. Tot mai multi tineri sunt beti sau drogati la volan si fac victime pe sosele. Iata, au inceput si femeile.De ce? Pentru ca legea este interpretabila, se cauta prea multe cicumstante, avocatii, in schimbul unor sume mai mult decat considerabile, pot influenta schimbarea incadrarii. Procurorii si judecatorii sunt tot mai multi corupti. Inamobilitatea lor ca si imunitatea parlamentara la noi este abuziv interpretata. Prea multi derbedei, din sferele inalte, scapa nepedepsiti sau cu pedepse nesemnificative Acesta prezumtie de nevinovatie este o aberatie, mai ales in cazuri flagrante. Societatea este corupta pana in ultimile straturi. Asta este marea realizare a libertatilor exagerate ale omului, promovate si impuse de ue. In prezent s-a ajuns la aberatii gen blm, lgbd si toate celelalte facilitati acordate unor minoritati care nu merita un astfel de tratament. Majoritatea ce trebuie sa faca? Sa se supuna? Cred ca se vor naste mari conflicte, in timp. Uitati-va ca, in lume si la noi partidele extremiste au din ce in ce mai multa priza. Nu va trezesc intrebari? Credeti ca prin ironizare si discreditare vor fi oprite? Nu..
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult