Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Surse: șoferița care a provocat accidentul din sectorul 2, în urma căruia au murit 2 fete, băuse

Accident sectorul 2

Foto: Digi24

Femeia care a provocat sâmbătă accidentul din Capitală, în urma căruia au murit două fete - una în vârstă de 6 ani și una în vârstă de 21 de ani, băuse, au declarat pentru Hotnews surse din anchetă.

Potrivit acestora, ea avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului.

Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care s-a produs impactul.

Accidentul a avut loc pe strada Meniunii, din sectorul 2. Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, care s-a prăbușit. Din impact, vehiculul a ajuns pe trotuar, unde se jucau cele două fete și s-a oprit într-un gard.

La audieri, șoferița, care a fost agresată de unii dintre cei aflați în acel moment pe stradă, a declarat că nu conducea prea des și că a încurcat accelerația cu frâna.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca era in stare de ebrietate este raspunzatoare de faptele ei. Tot mai multi tineri sunt beti sau drogati la volan si fac victime pe sosele. Iata, au inceput si femeile.De ce? Pentru ca legea este interpretabila, se cauta prea multe cicumstante, avocatii, in schimbul unor sume mai mult decat considerabile, pot influenta schimbarea incadrarii. Procurorii si judecatorii sunt tot mai multi corupti. Inamobilitatea lor ca si imunitatea parlamentara la noi este abuziv interpretata. Prea multi derbedei, din sferele inalte, scapa nepedepsiti sau cu pedepse nesemnificative Acesta prezumtie de nevinovatie este o aberatie, mai ales in cazuri flagrante. Societatea este corupta pana in ultimile straturi. Asta este marea realizare a libertatilor exagerate ale omului, promovate si impuse de ue. In prezent s-a ajuns la aberatii gen blm, lgbd si toate celelalte facilitati acordate unor minoritati care nu merita un astfel de tratament. Majoritatea ce trebuie sa faca? Sa se supuna? Cred ca se vor naste mari conflicte, in timp. Uitati-va ca, in lume si la noi partidele extremiste au din ce in ce mai multa priza. Nu va trezesc intrebari? Credeti ca prin ironizare si discreditare vor fi oprite? Nu..
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult