Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Surse: șoferița care a provocat accidentul din sectorul 2, în urma căruia au murit 2 fete, băuse

Accident sectorul 2

Foto: Digi24

Femeia care a provocat sâmbătă accidentul din Capitală, în urma căruia au murit două fete - una în vârstă de 6 ani și una în vârstă de 21 de ani, băuse, au declarat pentru Hotnews surse din anchetă.

Potrivit acestora, ea avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului.

Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care s-a produs impactul.

Accidentul a avut loc pe strada Meniunii, din sectorul 2. Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, care s-a prăbușit. Din impact, vehiculul a ajuns pe trotuar, unde se jucau cele două fete și s-a oprit într-un gard.

La audieri, șoferița, care a fost agresată de unii dintre cei aflați în acel moment pe stradă, a declarat că nu conducea prea des și că a încurcat accelerația cu frâna.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca era in stare de ebrietate este raspunzatoare de faptele ei. Tot mai multi tineri sunt beti sau drogati la volan si fac victime pe sosele. Iata, au inceput si femeile.De ce? Pentru ca legea este interpretabila, se cauta prea multe cicumstante, avocatii, in schimbul unor sume mai mult decat considerabile, pot influenta schimbarea incadrarii. Procurorii si judecatorii sunt tot mai multi corupti. Inamobilitatea lor ca si imunitatea parlamentara la noi este abuziv interpretata. Prea multi derbedei, din sferele inalte, scapa nepedepsiti sau cu pedepse nesemnificative Acesta prezumtie de nevinovatie este o aberatie, mai ales in cazuri flagrante. Societatea este corupta pana in ultimile straturi. Asta este marea realizare a libertatilor exagerate ale omului, promovate si impuse de ue. In prezent s-a ajuns la aberatii gen blm, lgbd si toate celelalte facilitati acordate unor minoritati care nu merita un astfel de tratament. Majoritatea ce trebuie sa faca? Sa se supuna? Cred ca se vor naste mari conflicte, in timp. Uitati-va ca, in lume si la noi partidele extremiste au din ce in ce mai multa priza. Nu va trezesc intrebari? Credeti ca prin ironizare si discreditare vor fi oprite? Nu..
    • Like 0


Îți recomandăm

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult