Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

50% din conturile deschise la Banca Transilvania online, prin super-aplicația BT Pay, aparțin unor clienți cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani

BT Pay

Banca Transilvania își consolidează continuu poziția de lider pe piața financiar-bancară din România, inclusiv prin lansarea unor produse inovatoare remarcabile, ce oferă facilități moderne și beneficii semnificative pentru utilizatori. Unul dintre aceste produse revoluționare este BT Pay, o aplicație de plată care a devenit rapid vedeta din portofoliul de produse oferite clienților săi de către BT, atrăgând rapid milioane de utilizatori.

De curând, prin BT Pay, Banca Transilvania a lansat opțiunea de deschidere de cont online, direct din aplicație, contribuind la îmbunătățirea experienței bancare a clienților. Cu peste 10.000 de conturi deschise exclusiv online, într-o perioadă scurtă, BT Pay a captat în mod notabil atenția utilizatorilor de servicii financiare. 

Faptul că 1 din 4 conturi deschise la Banca Transilvania, în ultimele luni, au fost create online, prin intermediul aplicației BT Pay arată popularitatea și încrederea de care se bucură noul instrument bancar digital, tinerii fiind o categorie aparte între cei care îl folosesc. Amănuntul reiese din statistici ale Băncii Transilvania, care relevă că în structura de vârstă a utilizatorilor predomină tinerii. Concret, 50% din conturile deschise online prin BT Pay aparțin unor clienți cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani. Această preferință demonstrează că Banca Transilvania este cu adevărat în pas cu nevoile și preferințele unei noi generații de utilizatori de servicii bancare.

BT Pay nu este doar o aplicație, ci devine un instrument care conectează o comunitate întreagă. Prin intermediul său, utilizatorii pot trimite bani cu ușurință folosind doar numărul de telefon al destinatarului, facilitând astfel interacțiunile financiare într-un mod simplu și eficient. Astfel, procesul de trimitere și primire a banilor este mult simplificat, generând totodată și un efect de consolidare a legăturilor între utilizatori și încurajând utilizarea continuă a aplicației. De asemenea, prin BT Pay utilizatorii pot transfera bani și direct prin IBAN.

Pe lângă funcția de transfer de lei/euro, BT Pay oferă o serie de beneficii și servicii utile, între care deschiderea unui cont/depozit, emiterea de carduri virtuale, activarea funcției de round up, pentru încurajarea economisirii, emiteri de carduri de credit direct din aplicație, achiziția de asigurări și multe altele.

Astfel, BT Pay permite activarea plății prin telefon. Odată ajunși la casa de marcat, la cumpărături, nu mai este nevoie să căutăm portofelul. Prin simpla deblocare a telefonului și apropierea lui de POS, plata se efectuează instantaneu, fără să fie nevoie nici măcar să deschidem aplicația sau să introducem vreun PIN. Unlock & Pay devine realitate cu BT Pay, oferind o experiență de plată rapidă și simplă, cu zero comisioane.

Aplicația BT Pay vine cu facilități și pentru deținătorii de credite. Clienții Băncii Transilvania care utilizează BT Pay au posibilitatea să își majoreze limita de creditare direct din aplicație. Limita de credit poate ajunge până la 25.000 lei pentru cardurile Star Forte și BT Flying Blue Classic și 50.000 lei pentru cardurile Star Gold și BT Flying Blue Premium, în funcție de condițiile de eligibilitate. Vestea bună este că totul poate fi făcut direct din BT Pay, nefiind nevoie de o deplasare la bancă, iar cardul și creditul majorat sunt disponibile imediat în aplicație.

Și pentru că nu mai este mult până la perioada concediilor, iar tot mai mulți români aleg să meargă în străinătate, tot prin intermediul BT Pay, utilizatorii pot deveni rapid posesorii unui card virtual în euro, obținut instantaneu și gestionat direct din aplicație. Posibilitatea de a efectua schimburi valutare în timp real în aplicație elimină grija fluctuațiilor cursului de schimb pentru plățile în euro, oferind control total asupra finanțelor personale. Un alt beneficiu adus de aplicația BT Pay este cel de creare a unui card special pentru abonamente sau plăți online, disponibil instantaneu și utilizabil imediat. Indiferent dacă este vorba de cumpărături online sau plăți la POS-uri, acest card oferă flexibilitate și siguranță în gestionarea tranzacțiilor financiare.

Însă, de departe, una dintre cele mai așteptate funcționalități ale super-app-ului este că clienții își pot deschide cont curent la BT direct prin BT Pay, scutind un drum la bancă.

Cei interesați pot să devină clienți BT oricând. Trebuie doar să își descarce BT Pay și să ofere câteva date personale. Totul se face 100% online, direct de pe telefon. Și nu e nevoie de video call.

BT Pay nu este doar o simplă aplicație de plată, ci o soluție bancară completă și inovatoare care aduce avantaje nenumărate utilizatorilor săi. BT Pay este alegerea ideală pentru cei care caută o experiență bancară modernă și convenabilă.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult