Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Trump către Iohannis: „Vreau să aplaud eforturile dvs. curajoase de a opri corupția din România”

Președintele SUA, Donald Trump, a spus, în timpul unei conferințe de presă comune susținute cu Klaus Iohannis la Casa Albă, că acesta se bucură de sprijinul SUA în lupta anticorupție. 

Foto: Guliver Getty Images

„Sprijinim România și sprijinim lupta anticorupție. Îl sprijinim pe președintele Iohannis. Credem că a făcut o treabă remarcabilă, este foarte popular, foarte puternic, muncește foarte mult. Va câștiga această luptă și are sprijinul nostru”, a declarat Trump.

„Domnule președinte, vreau să vă aplaud curajul si eforturile dvs curajoase de a opri corupția din România și de a apăra statul de drept. Aceste lucruri sunt necesare pentru a crea un climat în care economomia și comerțul să înflorească și oamenii să prospere. Vom lucra împreună să întărim legăturile dintre țările noastre”, a afirmat Trump.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cat ma bucur ca l-am votat.
  • Like 2
 • Foarte mandru astazi, si de Trump, si de Johannis.
  • Like 0
 • Atât aţi reţinut din acel discurs? Vai, vai...
  Trump s-a referit la lupta împotriva corupţiei în momentul în care a răspuns unei întrebări a unui ziarist ROMÂN...Nu a fost o temă abordată în discursul său.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult