Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Trump către Iohannis: „Vreau să aplaud eforturile dvs. curajoase de a opri corupția din România”

Președintele SUA, Donald Trump, a spus, în timpul unei conferințe de presă comune susținute cu Klaus Iohannis la Casa Albă, că acesta se bucură de sprijinul SUA în lupta anticorupție. 

Foto: Guliver Getty Images

„Sprijinim România și sprijinim lupta anticorupție. Îl sprijinim pe președintele Iohannis. Credem că a făcut o treabă remarcabilă, este foarte popular, foarte puternic, muncește foarte mult. Va câștiga această luptă și are sprijinul nostru”, a declarat Trump.

„Domnule președinte, vreau să vă aplaud curajul si eforturile dvs curajoase de a opri corupția din România și de a apăra statul de drept. Aceste lucruri sunt necesare pentru a crea un climat în care economomia și comerțul să înflorească și oamenii să prospere. Vom lucra împreună să întărim legăturile dintre țările noastre”, a afirmat Trump.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cat ma bucur ca l-am votat.
  • Like 2
 • Foarte mandru astazi, si de Trump, si de Johannis.
  • Like 0
 • Atât aţi reţinut din acel discurs? Vai, vai...
  Trump s-a referit la lupta împotriva corupţiei în momentul în care a răspuns unei întrebări a unui ziarist ROMÂN...Nu a fost o temă abordată în discursul său.
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult