Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Trump către Iohannis: „Vreau să aplaud eforturile dvs. curajoase de a opri corupția din România”

Președintele SUA, Donald Trump, a spus, în timpul unei conferințe de presă comune susținute cu Klaus Iohannis la Casa Albă, că acesta se bucură de sprijinul SUA în lupta anticorupție. 

Foto: Guliver Getty Images

„Sprijinim România și sprijinim lupta anticorupție. Îl sprijinim pe președintele Iohannis. Credem că a făcut o treabă remarcabilă, este foarte popular, foarte puternic, muncește foarte mult. Va câștiga această luptă și are sprijinul nostru”, a declarat Trump.

„Domnule președinte, vreau să vă aplaud curajul si eforturile dvs curajoase de a opri corupția din România și de a apăra statul de drept. Aceste lucruri sunt necesare pentru a crea un climat în care economomia și comerțul să înflorească și oamenii să prospere. Vom lucra împreună să întărim legăturile dintre țările noastre”, a afirmat Trump.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cat ma bucur ca l-am votat.
  • Like 2
 • Foarte mandru astazi, si de Trump, si de Johannis.
  • Like 0
 • Atât aţi reţinut din acel discurs? Vai, vai...
  Trump s-a referit la lupta împotriva corupţiei în momentul în care a răspuns unei întrebări a unui ziarist ROMÂN...Nu a fost o temă abordată în discursul său.
  • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult