Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Trump către Iohannis: „Vreau să aplaud eforturile dvs. curajoase de a opri corupția din România”

Președintele SUA, Donald Trump, a spus, în timpul unei conferințe de presă comune susținute cu Klaus Iohannis la Casa Albă, că acesta se bucură de sprijinul SUA în lupta anticorupție. 

Foto: Guliver Getty Images

„Sprijinim România și sprijinim lupta anticorupție. Îl sprijinim pe președintele Iohannis. Credem că a făcut o treabă remarcabilă, este foarte popular, foarte puternic, muncește foarte mult. Va câștiga această luptă și are sprijinul nostru”, a declarat Trump.

„Domnule președinte, vreau să vă aplaud curajul si eforturile dvs curajoase de a opri corupția din România și de a apăra statul de drept. Aceste lucruri sunt necesare pentru a crea un climat în care economomia și comerțul să înflorească și oamenii să prospere. Vom lucra împreună să întărim legăturile dintre țările noastre”, a afirmat Trump.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cat ma bucur ca l-am votat.
  • Like 2
 • Foarte mandru astazi, si de Trump, si de Johannis.
  • Like 0
 • Atât aţi reţinut din acel discurs? Vai, vai...
  Trump s-a referit la lupta împotriva corupţiei în momentul în care a răspuns unei întrebări a unui ziarist ROMÂN...Nu a fost o temă abordată în discursul său.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult