Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

UNTOLD 2021, ziua 2. O nouă premieră în România: The Edge, chitaristul trupei U2, l-a însoțit pe DJ-ul Martin Garrix la festival

UNTOLD 2021 - ziua2

Foto UNTOLD

A doua zi a festivalului UNTOLD a adus o nouă premieră în România. The Edge, chitaristul trupei U2, l-a însoțit pe Martin Garrix la UNTOLD, fiind astfel pentru prima dată când un membru al celebrei formații ajunge în România. DJ-ul olandez a venit în țara noastră din Las Vegas și l-a adus pe The Edge la UNTOLD pentru a-i prezenta unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume, după cum a declarat și în timpul show-ului de aseară.

The Edge a fost impresionat de reacția publicului care a ascultat pentru prima dată, live la UNTOLD, „We Are The People”, imnul oficial UEFA EURO 2020. The Edge a avut bucuria să lucreze împreună cu prietenul și colegul său Bono, solistul trupei U2, și Martin Garrix la realizarea acestui imn oficial.

Chitaristul și-a dorit să rămână o prezență discretă în festival. Timp de 90 de minute a urmărit din fața scenei, dar și din backstage setul olandezului și a făcut poze fanilor care se bucurau de magia festivalului, pentru prima dată în ultimii doi ani.

După show, impresionați de atmosfera de la mainstage, Martin Garrix (foto) și The Edge au urcat la etajul 3 al Cluj Arena și au urmărit zecile de mii de participanți vibrând pe setul lui Fedde le Grand. La fel de discreți, The Edge și Martin Garrix au vizitat apoi mai multe zone din festival, printre care scenele Galaxy și Alchemy.

sursa: martingarrix.com

Vizita lui The Edge la UNTOLD marchează o premieră națională, fiind pentru prima dată când un membru al trupei U2, una dintre puținele trupe live care strânge sute de mii de participanți la un concert, ajunge în România. U2 a scris istorie în muzica ultimilor 45 de ani, având 170 de milioane de înregistrări vândute la nivel mondial, 22 de premii Grammy, și a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În 2021, întreaga lume a fost impresionată de anunțul colaborării dintre solistul trupei U2, Bono, The Edge și Martin Garrix.

Aflat în top 3 cei mai buni DJ-i ai planetei, Martin Garrix a declarat că a fost o onoare incredibilă să primească invitația de a produce imnul oficial UEFA EURO 2020 și de a obține acceptul celor doi membri ai formației U2 să lucreze împreună. Este pentru prima dată când Bono și The Edge au colaborat cu un artist din industria muzicii electronice. Imnul oficial a fost lansat pe 14 mai 2021, în aceeași zi în care Martin Garrix a împlinit 25 de ani, fiind cadoul perfect pentru DJ-ul și producătorul olandez. 

La finalul show-ului de pe mainstage-ul UNTOLD 2021, Martin Garrix a declarat că abia așteaptă să vină la următoarea ediție a festivalului din Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Numai premiere si nemaivazute si nemaintalnite la acest festival. Chiar nu stiu cum de mai putem sa dormim. Ce mare filosofie ca cineva din trupa U2 a venit in Ro - apropo l-ati intampinat cu persoane in costum popular si cu paine si sare? Avem poza cu el cu masca sau fara masca?
  • Like 0
 • Dan check icon
  untholul ,,,naibii i Mare Mare Nebunie , si mare profit ptr smecheri !!
  PS in jurul salii Arena ,, toti vecinii se plang de un zgomot infernal ia cei care au animale de companie , se plang ca sunt agitate, iar oamenii nu dorm toata noaptea ,etc, De ce nu muta acesta ,, nebunie ,,acolo in creerul muntilor in salbaticie asa cum sunt si adeptii lor ,Poate acolo mai sperie ursii sa nu mai coboare in gospodariile oamenilor !!
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult