Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

UNTOLD este primul brand care primește oficial titlul de ambasador al turismului românesc

Aflat la a patra ediție (2-5 august 2018), UNTOLD a primit marți din partea Ministerului Turismului distincția de ambasador al turismului românesc. Este pentru prima dată când un brand obține un astfel de titlu, prin care autoritățile recunosc rolul pe care-l joacă evenimentul de la Cluj în promovarea țării din punct de vedere turistic. 

„Mă bucur că am avut ocazia să numesc eu, în calitate de ministru al Turismului, UNTOLD ambasador al turismului românesc, şi totodată, chiar dacă sunt convins că organizatorii își vor face treaba, îmi doresc să-i responsabilizez şi să le spun că de acum vor avea o misiune în plus: promovarea turismului şi a imaginii României. Sunt convins că am ales cei mai potriviţi şi mai reprezentativi parteneri şi chiar mă bucur că au acceptat să primească noua învestitură. Am spus că am încredere în această echipă pentru că, în cazul acestor oameni, faptele vorbesc. Sunt 4 ani de când UNTOLD adună sute de mii de oameni într-unul dintre cele mai mari oraşe din România, iar organizarea festivalului NEVERSE duce tradiţia mai departe, la malul mării” a declarat Bogdan Gheorghe Trif, ministrul Turismului.

(foto: stânga- Bogdan Buta, director general UNTOLD/ mijloc- Bogdan Gheorghe Trif, ministrul Turismului/ dreapta- Edy Chereji, director de mrketing și comunicare UNTOLD)

La ediția din 2017, organizatorii Untold au declarat că în cele patru zile de concerte au participat peste 330.000 de oameni din ţară şi străinătate, adică puțin mai mult decât însăși populația municipiului Cluj Napoca.

„Suntem onorați să primim această importantă distincție de ambasador al turismului românesc din partea Ministerului Turismului și vă asigurăm că vom continua să ne implicăm și să dezvoltăm modalități de promovare a României, așa cum am făcut-o încă de la prima ediție a festivalului UNTOLD. Mulțumim echipei din minister care a fost alături de noi în acest an, făcând posibile eforturile comune de promovare a turismului românesc peste hotare”, a spus Bogdan Buta, director general UNTOLD, la conferința de presă comună organizată marți în Constanța.

Organizatorii UNTOLD au anunțat că și în 2018 continuă „Transilvania All Inclusive” lansată în 2016, transformând-o, în anul centenarului, în „România All Inclusive”. Ei spun că din acest an campania va cuprinde și festivalul NEVERSEA (aflat la a doua ediție, în perioada 5-8 iulie 2018), astfel că, de la munte până la malul Mării Negre, campania „România All Inclusive” își propune să transforme țara, timp de câteva zile, în cel mai mare resort din lume. 

Astfel, în parteneriat cu Ministerul Turismului, brățările de festival UNTOLD și NEVERSEA vor oferi în perioada 5 iulie- 30 septembrie reduceri sau alte facilități la peste 70 de obiective turistice importante din întreaga țară. Pentru a putea promova turiștilor cât mai multe atracții ale României, anul acesta este disponibilă platforma online atat pe untold.com/romania-all-inclusive cât și pe neversea.com/romania-all-inclusive, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligație a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară UNTOLD și NEVERSEA 2018. Înscrierile pe plaftormă pot fi făcute până la data de 1 august 2018. Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate atât pe site-urile www.untold.com si www.neversea.com, cât și în timpul festivalurilor, în cadrul stand-ului România All Inclusive.

„Campania România All Inclusive este fără îndoială o campanie prin care dorim să deschidem porțile către turiștii străini care vin la festivalurile noastre și să-i motivăm să mai rămână câteva zile la noi în țară pentru a descoperi frumusețile pe care le avem. Nu în ultimul rând ar trebui să fie și o campanie care să ne facă pe noi, românii, mândri de țara noastră!” spune Edy Chereji, director de marketing și comunicare UNTOLD.

Mai multe informații despre Campania “Romania All Inclusive” și despre lista obiectivelor care pot fi vizitate de turiști se pot găsi pe site-ul campaniei, www.untold.com/rai. Campania “România All Inclusive” a fost dezvoltată de UNTOLD si NEVERSEA în parteneriat cu Ministerul Turismului.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Atat a putut si minstrel asta...zero investitii in zona de litoral romanesc,iti rupi picioarele pe trotuarele din Mamaia,zero promovare,zici ca vizitezi o zona imediat ce-a fost bombardata da' gusterii guvernamentali au gasit Untoldu' drept ambassador al turismului romanesc.
    • Like 1


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult