Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Untold și Neversea pot fi votate de fani în Top 100 al celor mai mari festivaluri ale lumii

Untold - Top

Mai sunt 86 de zile până la cea de-a 9-a ediție UNTOLD, iar fanii au ocazia să voteze festivalul preferat în Top 100 al celor mai mari festivaluri ale lumii, au anunțat marți într-un comunicat organizatorii evenimentului.

România se află pe harta marilor evenimente datorită festivalului UNTOLD, care a obținut o frumoasă performanță în clasamentul anual realizat de DJ Mag, clasament care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. În 2023, festivalul din Cluj-Napoca ocupa locul 6 la nivel global și locul 3 în Europa, fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Organizatorii UNTOLD și Neversea îi îndeamnă pe fanii îndrăgitelor festivaluri să voteze în topul celor mai mari festivaluri ale lumii.

„Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD sau ai stat până la răsărit alături de gașca de prieteni la Neversea - The Queen of Festivals, e momentul să îți votezi festivalul preferat aici.

Procedura de votare pentru ediția 2024 a Top 100 Festivals a început pe data de 1 mai și se va încheia pe 12 iunie, iar fanii sunt invitați să voteze în singurul clasament internațional dedicat industriei de evenimente, Top 100 Festivals”, se arată în comunicat.

Neversea va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, în Constanța, iar festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 8 - 11 august 2024.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult