Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Val uriaș de participanți la Neversea 2019: „E mai mult de jumătate din populația orașului Constanța”. Câți străini vin la Untold și Neversea

Festivalul Neversea în imagini

Anul acesta, festivalul Neversea va înregistra, potrivit organizatorilor, un record de participare: 230.000 de persoane. „E mai mult de jumătate din populația orașului Constanța”, remarcă Edy Chereji, Head of Marketing and Communication Untold și Neversea. „Avem o glumă internă: Ce facem dacă vine mai multă lume? Iar răspunsul e: Mutăm intrarea. Suprafața permite extinderea, pentru că e pe plajă”, completează Bogdan Rădulescu, Head of Partners UNTOLD și Neversea.

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu au fost invitați în emisiunea „În fața ta”, ce urmează să fie difuzată de Digi24 duminică, de la ora 14:05.

La Neversea, vin 15.000 de oameni de peste hotare, mulți din țările din apropierea României. La Untold, la Cluj, vin peste 35.000 de străini, din toate colțurile lumii, din țări îndepărtate, cum ar fi Mexic, Brazilia, Australia, India, China.

„Mulți vin pentru prima dată. Și am observat că există un trend la nivel internațional de a privi cu mai mult interes litoralul românesc. Se pare că mai mulți tineri deja încep să asemene litoralul românesc, Mamaia, cu Ibiza, Saint Tropez, care sunt destinații de entertainment în Europa. Încet, încet, apetitul străinilor pentru România crește. Neversea răspunde ca o mănușă nevoii de distracție atunci când se gândesc la România.

Ultimul clasament, făcut de DJ Mag, care este cea mai importantă revistă de muzică electronică din lume, care a sondat părerile artiștilor care au fost la festivalurile din 2018, acești artiști au votat Untold pe locul 8 la nivel internațional, depășind festivaluri ca Sziget sau Conciella. Oriunde apare menționat în presa străină numele României în relație cu Untold sau cu Neversea, nouă ne creează un potențial link de atrage turiști”, spune Edy Chereji.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult