Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Val uriaș de participanți la Neversea 2019: „E mai mult de jumătate din populația orașului Constanța”. Câți străini vin la Untold și Neversea

Festivalul Neversea în imagini

Anul acesta, festivalul Neversea va înregistra, potrivit organizatorilor, un record de participare: 230.000 de persoane. „E mai mult de jumătate din populația orașului Constanța”, remarcă Edy Chereji, Head of Marketing and Communication Untold și Neversea. „Avem o glumă internă: Ce facem dacă vine mai multă lume? Iar răspunsul e: Mutăm intrarea. Suprafața permite extinderea, pentru că e pe plajă”, completează Bogdan Rădulescu, Head of Partners UNTOLD și Neversea.

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu au fost invitați în emisiunea „În fața ta”, ce urmează să fie difuzată de Digi24 duminică, de la ora 14:05.

La Neversea, vin 15.000 de oameni de peste hotare, mulți din țările din apropierea României. La Untold, la Cluj, vin peste 35.000 de străini, din toate colțurile lumii, din țări îndepărtate, cum ar fi Mexic, Brazilia, Australia, India, China.

„Mulți vin pentru prima dată. Și am observat că există un trend la nivel internațional de a privi cu mai mult interes litoralul românesc. Se pare că mai mulți tineri deja încep să asemene litoralul românesc, Mamaia, cu Ibiza, Saint Tropez, care sunt destinații de entertainment în Europa. Încet, încet, apetitul străinilor pentru România crește. Neversea răspunde ca o mănușă nevoii de distracție atunci când se gândesc la România.

Ultimul clasament, făcut de DJ Mag, care este cea mai importantă revistă de muzică electronică din lume, care a sondat părerile artiștilor care au fost la festivalurile din 2018, acești artiști au votat Untold pe locul 8 la nivel internațional, depășind festivaluri ca Sziget sau Conciella. Oriunde apare menționat în presa străină numele României în relație cu Untold sau cu Neversea, nouă ne creează un potențial link de atrage turiști”, spune Edy Chereji.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult