Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Viața amoroasă a lui CTP între crime și ticăloșii

Dacă tastezi în acest moment cristian tudor popescu sau ctp pe Google, sunt afișate „Cele mai populare subiecte”, adică: Europa FM: Cristian Tudor Popescu: „Nu știu dacă poporul român merita libertatea”. Știripesurse: „CTP comentează acid tragedia de la Crevedia”. Ziare.com: „CTP: poți să furi, să înșeli, să te îndopi cu droguri și să nenorocești oameni, să ucizi, că nu vei păți mare lucru”. Știrile ProTV: Cristian Tudor Popescu, despre exploziile catastrofale: „Singura deosebire între Crevedia și Colectiv”. Libertatea: CTP: tragedia din 2 Mai „Nu-i un accident, e crimă cu premeditare”. Fanatik: „CTP, acuze dure după explozia de la Crevedia”. Și altele pe aceleași evenimente sinistre la zi. 

Însă, în top 3, tronează și această „știre”, publicată tot de site-ul Fanatik, care conține abrevierea CTP: „Ce diferență uriașă de vârstă există între CTP și partenera de viață. Jurnalistul este mult mai mare”. Dedesubt, o strânsură de minciuni cancaniere negre, fără cea mai palidă bază de documentare, luată ca atare de pe net, unde sunt răspublicate periodic, de ani de zile, despre cele 4 divorțuri ale lui CTP și așa-zisa lui relație cu o femeie cu 20 de ani mai tânără.

Până acum, nici nu m-am obosit să le spulber. Scriu acest text pentru că redactorul-șef Fanatik, Horia Ivanovici, după ce, recent, site-ul a colportat altă știre falsă despre subsemnatul, a publicat un editorial cu titlul „CTP are dreptate. Suntem o presă de turmă” și m-a sunat să-mi prezinte scuze și să mă asigure că se vor strădui să facă o presă corectă.

Și acum, varsă în capul publicului ce ați văzut mai sus, și când... în aceste zile de durere și revoltă care întunecă România... Încă unul dintre motivele pentru care nu mai vreau să fiu numit jurnalist. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult