Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Viața amoroasă a lui CTP între crime și ticăloșii

Dacă tastezi în acest moment cristian tudor popescu sau ctp pe Google, sunt afișate „Cele mai populare subiecte”, adică: Europa FM: Cristian Tudor Popescu: „Nu știu dacă poporul român merita libertatea”. Știripesurse: „CTP comentează acid tragedia de la Crevedia”. Ziare.com: „CTP: poți să furi, să înșeli, să te îndopi cu droguri și să nenorocești oameni, să ucizi, că nu vei păți mare lucru”. Știrile ProTV: Cristian Tudor Popescu, despre exploziile catastrofale: „Singura deosebire între Crevedia și Colectiv”. Libertatea: CTP: tragedia din 2 Mai „Nu-i un accident, e crimă cu premeditare”. Fanatik: „CTP, acuze dure după explozia de la Crevedia”. Și altele pe aceleași evenimente sinistre la zi. 

Însă, în top 3, tronează și această „știre”, publicată tot de site-ul Fanatik, care conține abrevierea CTP: „Ce diferență uriașă de vârstă există între CTP și partenera de viață. Jurnalistul este mult mai mare”. Dedesubt, o strânsură de minciuni cancaniere negre, fără cea mai palidă bază de documentare, luată ca atare de pe net, unde sunt răspublicate periodic, de ani de zile, despre cele 4 divorțuri ale lui CTP și așa-zisa lui relație cu o femeie cu 20 de ani mai tânără.

Până acum, nici nu m-am obosit să le spulber. Scriu acest text pentru că redactorul-șef Fanatik, Horia Ivanovici, după ce, recent, site-ul a colportat altă știre falsă despre subsemnatul, a publicat un editorial cu titlul „CTP are dreptate. Suntem o presă de turmă” și m-a sunat să-mi prezinte scuze și să mă asigure că se vor strădui să facă o presă corectă.

Și acum, varsă în capul publicului ce ați văzut mai sus, și când... în aceste zile de durere și revoltă care întunecă România... Încă unul dintre motivele pentru care nu mai vreau să fiu numit jurnalist. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.



Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult