Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

VIDEO. Un cetățean revoltat îl abordează pe prefectul Capitalei la o terasă: „Spuneți: doamna Carmen Dan minte”. Speranța Cliseru: „Asta am spus”

Speranta Cliseru

Foto: Inquam Photos

Un cetățean revoltat i-a cerut socoteală, în centrul Bucureștiului, prefectului Capitalei pentru violențele din 10 august. „Dacă sunteți nevinovată, dacă nu ați avut nici o implicare, ieși public și spuneți asta”, poate fi auzit spunând cetățeanul în timpul dialogului înregistrat și postat pe Facebook. 

„Am ieșit și am spus”, i-a replicat prefectul Speranța Cliseru. Apoi dialogul continuă:

„Perfect, ziceți: doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta.

– Asta am spus.

– Spuneți mai clar.

– Am spus.

- Mai spuneți mai clar...

- Ați greșit adresa, mergeți la alte persoane să le întrebați. Întrebați acele persoane, nu mă hăituiți pe mine”.

Speranța Cliseru a declarat recent că a dat ordinul de evacuare a Pieței Victoriei după ora 12:00, când jandarmii interveniseră deja în forță, contrazicând în acest fel atât declarațiile ministrului Carmen Dan, cât și declarațiile Jandarmeriei. Totodată prefectul Capitalei a mai spus că nu s-a aflat în centrul de comandă din 10 august, așa cum susținuse tot ministrul de Interne.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • PSD-ista prefect de București, a mers la o prăjitură și o cafea...oare la ce oră se întîmpla asta, a cerut autoturismul de servici, șă o transporte pe banii bucureștenilor, era la ora de ,,frecat duda" pe salariu de la stat, întrebarea este pe la ce oră se întîmpla ca prefecta, pusă de PSD, să fie la cafenea, la ora cînd bugetara trebuia să fie la scîrbici? Politicieni, bugetari, niște chiulangii, singura chestie la care se pricep.
    Remarcă exotică, bărbatul cu care s-a întîlnit la grădină, dacă priviți cu atenție cureaua de la jeanși, culoarea, modelul curelei, este model MAI, adică tipul, civilul este, a fost polițist sau jandarm...
    • Like 0
  • După ora 24...sau 12 PM...ca altfel se intelege ca l-a dat cu q2 ora inainte.
    • Like 0


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult