Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

VIDEO. Un cetățean revoltat îl abordează pe prefectul Capitalei la o terasă: „Spuneți: doamna Carmen Dan minte”. Speranța Cliseru: „Asta am spus”

Speranta Cliseru

Foto: Inquam Photos

Un cetățean revoltat i-a cerut socoteală, în centrul Bucureștiului, prefectului Capitalei pentru violențele din 10 august. „Dacă sunteți nevinovată, dacă nu ați avut nici o implicare, ieși public și spuneți asta”, poate fi auzit spunând cetățeanul în timpul dialogului înregistrat și postat pe Facebook. 

„Am ieșit și am spus”, i-a replicat prefectul Speranța Cliseru. Apoi dialogul continuă:

„Perfect, ziceți: doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta.

– Asta am spus.

– Spuneți mai clar.

– Am spus.

- Mai spuneți mai clar...

- Ați greșit adresa, mergeți la alte persoane să le întrebați. Întrebați acele persoane, nu mă hăituiți pe mine”.

Speranța Cliseru a declarat recent că a dat ordinul de evacuare a Pieței Victoriei după ora 12:00, când jandarmii interveniseră deja în forță, contrazicând în acest fel atât declarațiile ministrului Carmen Dan, cât și declarațiile Jandarmeriei. Totodată prefectul Capitalei a mai spus că nu s-a aflat în centrul de comandă din 10 august, așa cum susținuse tot ministrul de Interne.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • PSD-ista prefect de București, a mers la o prăjitură și o cafea...oare la ce oră se întîmpla asta, a cerut autoturismul de servici, șă o transporte pe banii bucureștenilor, era la ora de ,,frecat duda" pe salariu de la stat, întrebarea este pe la ce oră se întîmpla ca prefecta, pusă de PSD, să fie la cafenea, la ora cînd bugetara trebuia să fie la scîrbici? Politicieni, bugetari, niște chiulangii, singura chestie la care se pricep.
    Remarcă exotică, bărbatul cu care s-a întîlnit la grădină, dacă priviți cu atenție cureaua de la jeanși, culoarea, modelul curelei, este model MAI, adică tipul, civilul este, a fost polițist sau jandarm...
    • Like 0
  • După ora 24...sau 12 PM...ca altfel se intelege ca l-a dat cu q2 ora inainte.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult