Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Vino la „Stația de energie E.ON” ca să afli răspunsuri la întrebările tale legate de facturi, prețuri sau reducerea consumului

EON, „Stația de energie”

photo icon Fapt dovedit, energia este un domeniu dinamic, în care lucrurile se schimbă cu rapiditate, ceea ce poate da naștere la confuzie, neclarități și chiar nesiguranță. Sursa: EON

Plafonare, regularizare, prețuri, piață, contracte, autocitirea indexului, furnizori, distribuitori, producători, ANRE. Aproape nu este zi în care să nu auzi în mod repetat, la televizor, la radio sau în presă, aceste expresii care au legătură directă cu tine, în calitate de consumator de gaze și electricitate. Fapt dovedit, energia este un domeniu dinamic, în care lucrurile se schimbă cu rapiditate, ceea ce poate da naștere la confuzie, neclarități și chiar nesiguranță. De aceea, noi, cei de la E.ON, am decis să facem un nou pas către tine, şi anume, să te ajutăm să te familiarizezi cu universul energiei, prin intermediul informaţiilor reunite în platforma online „Stația de energie E.ON” (www.eon.ro/statie-energie). Această platformă aduce într-un singur loc informaţiile esenţiale din piaţa energiei, și are ca obiectiv explicarea, într-un limbaj simplu și accesibil, a tuturor termenilor și situațiilor cu care tu te confrunți astfel încât să te poți orienta corect pe piaţa energiei, luând cele mai potrivite decizii, în concordanță cu nevoile tale.

„Stația de energie E.ON” este o platformă educativă pentru consumatori și are la bază nevoia de informare a acestora cu privire la teme de interes legate de prețuri, eficiența energetică, surse verzi de energie și multe altele.

De ce au crescut prețurile la energie, cum și de ce sunt plafonate, cum poți deveni prosumator, dar și cum poți face economii reale pentru a avea facturi mai mici? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspuns în „Stația de energie E.ON” prin articole dedicate.

Pentru a face totul mai uşor de înţeles, platforma a fost construită pe trei secţiuni: Ghid de consum (care conţine informaţii privind măsurile ce pot fi luate de clienţi pentru a eficientiza consumul de energie, fără a reduce confortul), Ghid de prețuri (care va detalia aspectele legate de modul de formare a preţurilor, de facturi şi de modul de facturare) și Ghid de energie (unde cei interesați vor găsi noutăţile din piaţa energiei, prevederi legislative, dar şi modul în care se reflectă diferite influenţe externe şi interne asupra pieţei de energie și, implicit, asupra facturilor).

„Stația de energie E.ON” va aborda cele trei secţiuni prin intermediul unui conținut original, generat de E.ON, și prezentat într-o formă simplă, pe înţelesul tuturor. Fiecare dintre cei care accesează platforma pot contribui la dezvoltarea acesteia, care se va baza în continuare pe baza feedback-ului primit de la clienți, dar și a rezultatelor cercetărilor de piață. Așadar, te invităm să te alături comunității noastre de energi-știutori!

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult