Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Viorica Dăncilă, huiduită de cetățeni la Mamaia: „Analfabeta! Analfabeta!”

Mai mulți oameni s-au adunat vineri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde premierul Viorica Dăncilă participă la reuniunea femeilor din PSD. În momentul sosirii acesteia, ei au început să strige „Analfabeta! Analfabeta!” și „Marioneta lui Dragnea!”, scrie News.ro.

Dăncilă era însoțită de Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici. Protestatarii aveau tricouri pe care scria ”Fără penali” şi mesaje anti PSD și au adus un manechin din carton care o înfăţişează pe Viorica Dăncilă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Crabu check icon
  Doi, trei cetateni, tineri si draguti, au reusit sa produca ditai stirea! Penibil!
  • Like 0
 • Din titlul prezentării unei știri, ”Viorica Dăncilă, huiduită de cetățeni ...”, poți să tragi concluzia că toți, sau cel puțin majoritatea cetățenilor acestei țări și-au abandonat activitățile și au mers la o adunare a femeilor PSD pentru a-și exprima nemulțumirea față de nivelul de pregătire al acestora. Poate ar fi trebuit ca titlul să cuprindă un articol nehotărât care să spună și ceva despre numărul cetățenilor.
  • Like 0
  • @ Voicu Nicolae
   Am stat o vreme nehotărât cântărind dacă acest comentariu atât de bine aliniat scopului și orientării comentatorului merită efortul unui răspuns. Și-am cedat.
   Recunosc că oamenii inteligenți care urmăresc această platformă l-au tratat exact cum se cuvine Ignorându-l. Nu se cade, mi-am zis. A dat omu’ bună ziua, știți cum e, salutul e facultativ, răspunsul obligatoriu. Așa că, nene Voicu, iau eu cocoașa asta și-mi permit să-ți spun cu toată deferența numa’ două lucruri.
   Unu: dacă tot era de datoria matale să ai o poziție la acest subiect atunci dă-mi voie să-ți spun că n-ai fost prea inspirat legându-te de numărul celor care contestă calitățile doamnei Băncilă.
   Pardon, fir-ar să fie! Abia terminasem să-i spun nepotului meu de 8 ani gluma aia cu banca din parc care se rupe fix la mijloc când doi idioți se așază pe ea. Poate nu-l știi, poanta e că cel mai inteligent cedează.
   Doi: sigur nu vrei să vorbim despre mulțimi ieșite spontan în stradă, în perfectă cunoștință de cauză versus adunări de partid pe convocator, cu participanți ușor debusolați.
   • Like 4
 • Si ceaușescu era analfabet, iohaniss la fel, băsescu nu se simțea prea bine, cam asta tradiția noastră.
  • Like 0
  • @ Marian Tanase
   Hai, dac-am cedat odată postând un răspuns la nenea Voicu îmi calc pe inimă și recidivez.
   Deși, Dumnezeu să mă ierte, știu bine că-mi fac păcate.
   Comentul ăsta cu analfabeții mi-a reamintit esența comunicării în mediul virtual. O nesfârșită coală albă primește gânduri și rânduri de la oricine crede că are ceva cu miez de spus. Dumneavoastră, domnule Tanase (presupun că e Tănase, de fapt), credeți-mă, sunteți departe de a emite judecăți de valoare pe tema „analfabetismului”. Pun între ghilimele pentru că analfabet este un termen care definește cu totul altceva decât ați vrut dumneavoastră să spuneți.
   Dar, păstrând intenția ideii din comentariul , sfatul meu este să evitați întotdeauna să mai vorbiți de funie…
   • Like 3


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult