Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Viorica Dăncilă, huiduită de cetățeni la Mamaia: „Analfabeta! Analfabeta!”

Mai mulți oameni s-au adunat vineri, în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia unde premierul Viorica Dăncilă participă la reuniunea femeilor din PSD. În momentul sosirii acesteia, ei au început să strige „Analfabeta! Analfabeta!” și „Marioneta lui Dragnea!”, scrie News.ro.

Dăncilă era însoțită de Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici. Protestatarii aveau tricouri pe care scria ”Fără penali” şi mesaje anti PSD și au adus un manechin din carton care o înfăţişează pe Viorica Dăncilă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Crabu check icon
  Doi, trei cetateni, tineri si draguti, au reusit sa produca ditai stirea! Penibil!
  • Like 0
 • Din titlul prezentării unei știri, ”Viorica Dăncilă, huiduită de cetățeni ...”, poți să tragi concluzia că toți, sau cel puțin majoritatea cetățenilor acestei țări și-au abandonat activitățile și au mers la o adunare a femeilor PSD pentru a-și exprima nemulțumirea față de nivelul de pregătire al acestora. Poate ar fi trebuit ca titlul să cuprindă un articol nehotărât care să spună și ceva despre numărul cetățenilor.
  • Like 0
  • @ Voicu Nicolae
   Am stat o vreme nehotărât cântărind dacă acest comentariu atât de bine aliniat scopului și orientării comentatorului merită efortul unui răspuns. Și-am cedat.
   Recunosc că oamenii inteligenți care urmăresc această platformă l-au tratat exact cum se cuvine Ignorându-l. Nu se cade, mi-am zis. A dat omu’ bună ziua, știți cum e, salutul e facultativ, răspunsul obligatoriu. Așa că, nene Voicu, iau eu cocoașa asta și-mi permit să-ți spun cu toată deferența numa’ două lucruri.
   Unu: dacă tot era de datoria matale să ai o poziție la acest subiect atunci dă-mi voie să-ți spun că n-ai fost prea inspirat legându-te de numărul celor care contestă calitățile doamnei Băncilă.
   Pardon, fir-ar să fie! Abia terminasem să-i spun nepotului meu de 8 ani gluma aia cu banca din parc care se rupe fix la mijloc când doi idioți se așază pe ea. Poate nu-l știi, poanta e că cel mai inteligent cedează.
   Doi: sigur nu vrei să vorbim despre mulțimi ieșite spontan în stradă, în perfectă cunoștință de cauză versus adunări de partid pe convocator, cu participanți ușor debusolați.
   • Like 4
 • Si ceaușescu era analfabet, iohaniss la fel, băsescu nu se simțea prea bine, cam asta tradiția noastră.
  • Like 0
  • @ Marian Tanase
   Hai, dac-am cedat odată postând un răspuns la nenea Voicu îmi calc pe inimă și recidivez.
   Deși, Dumnezeu să mă ierte, știu bine că-mi fac păcate.
   Comentul ăsta cu analfabeții mi-a reamintit esența comunicării în mediul virtual. O nesfârșită coală albă primește gânduri și rânduri de la oricine crede că are ceva cu miez de spus. Dumneavoastră, domnule Tanase (presupun că e Tănase, de fapt), credeți-mă, sunteți departe de a emite judecăți de valoare pe tema „analfabetismului”. Pun între ghilimele pentru că analfabet este un termen care definește cu totul altceva decât ați vrut dumneavoastră să spuneți.
   Dar, păstrând intenția ideii din comentariul , sfatul meu este să evitați întotdeauna să mai vorbiți de funie…
   • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult