Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Viorica Dăncilă spală covorul la malul mării. Cum s-a văzut pe Facebook plimbarea premierului pe malul mării

Viorica Dăncilă a făcut o plimbare în picioarele goale pe plajă, cu sandalele în mână, alături de Mihai Fifor și Orlando Teodorovici. în timpul unei vizite la Sulina. Scena s-a petrecut după ce premierul a jucat un meci de ping-pong cu ministrul Finanţelor.

Desigur, plimbarea politicienilor s-a petrecut în fața camerelor de filmat, în timp ce Viorica Dăncilă invita presa să intre în apă, Mihai Fifor îl chema pe Eugen Teodorovici, spunându-i că apa „face bine la bătături”.

Întâmplarea a fost imediat ironizată pe internet.

Iată câteva dintre “memeurile” apărute pe Facebook:

sursă: Andrei V. Popescu

sursă: Geo Ionescu

sursă: Andreea Apostu

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • hihhihi...
  • Like 0
 • Tipic țoapei venită la "baltă", la sfârșit de săptămână.
  • Like 0
 • Teodora check icon
  Ar trebui, gândește ea și cei care i-au recomandat scăldatul in mare, să o vedem de-acum că pe un om obișnuit, ca noi. Știam că e o oarecare, nimeni nu a contestat. Doar că un oarecare nu poate fi prim ministru.
  • Like 0
 • Oare dna prim-ministru a vazut si saracia din zona ? Oare a vazut si cum traiesc romanii din zona aia ? Probabil ca da, dar sa facut ca nu vede , ea doar a venit sa se plimbe pe acolo asa de cucu-flowers !
  • Like 4
 • Textul e scris tot de duamna dancila, nu? Ca scrie in titlu ca s-a plimbat la "malul mări".
  • Like 3


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult