Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Viorica Dăncilă spală covorul la malul mării. Cum s-a văzut pe Facebook plimbarea premierului pe malul mării

Viorica Dăncilă a făcut o plimbare în picioarele goale pe plajă, cu sandalele în mână, alături de Mihai Fifor și Orlando Teodorovici. în timpul unei vizite la Sulina. Scena s-a petrecut după ce premierul a jucat un meci de ping-pong cu ministrul Finanţelor.

Desigur, plimbarea politicienilor s-a petrecut în fața camerelor de filmat, în timp ce Viorica Dăncilă invita presa să intre în apă, Mihai Fifor îl chema pe Eugen Teodorovici, spunându-i că apa „face bine la bătături”.

Întâmplarea a fost imediat ironizată pe internet.

Iată câteva dintre “memeurile” apărute pe Facebook:

sursă: Andrei V. Popescu

sursă: Geo Ionescu

sursă: Andreea Apostu

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • hihhihi...
  • Like 0
 • Tipic țoapei venită la "baltă", la sfârșit de săptămână.
  • Like 0
 • Teodora check icon
  Ar trebui, gândește ea și cei care i-au recomandat scăldatul in mare, să o vedem de-acum că pe un om obișnuit, ca noi. Știam că e o oarecare, nimeni nu a contestat. Doar că un oarecare nu poate fi prim ministru.
  • Like 0
 • Oare dna prim-ministru a vazut si saracia din zona ? Oare a vazut si cum traiesc romanii din zona aia ? Probabil ca da, dar sa facut ca nu vede , ea doar a venit sa se plimbe pe acolo asa de cucu-flowers !
  • Like 4
 • Textul e scris tot de duamna dancila, nu? Ca scrie in titlu ca s-a plimbat la "malul mări".
  • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult