Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Viorica Dăncilă spală covorul la malul mării. Cum s-a văzut pe Facebook plimbarea premierului pe malul mării

Viorica Dăncilă a făcut o plimbare în picioarele goale pe plajă, cu sandalele în mână, alături de Mihai Fifor și Orlando Teodorovici. în timpul unei vizite la Sulina. Scena s-a petrecut după ce premierul a jucat un meci de ping-pong cu ministrul Finanţelor.

Desigur, plimbarea politicienilor s-a petrecut în fața camerelor de filmat, în timp ce Viorica Dăncilă invita presa să intre în apă, Mihai Fifor îl chema pe Eugen Teodorovici, spunându-i că apa „face bine la bătături”.

Întâmplarea a fost imediat ironizată pe internet.

Iată câteva dintre “memeurile” apărute pe Facebook:

sursă: Andrei V. Popescu

sursă: Geo Ionescu

sursă: Andreea Apostu

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • hihhihi...
  • Like 0
 • Tipic țoapei venită la "baltă", la sfârșit de săptămână.
  • Like 0
 • Teodora check icon
  Ar trebui, gândește ea și cei care i-au recomandat scăldatul in mare, să o vedem de-acum că pe un om obișnuit, ca noi. Știam că e o oarecare, nimeni nu a contestat. Doar că un oarecare nu poate fi prim ministru.
  • Like 0
 • Oare dna prim-ministru a vazut si saracia din zona ? Oare a vazut si cum traiesc romanii din zona aia ? Probabil ca da, dar sa facut ca nu vede , ea doar a venit sa se plimbe pe acolo asa de cucu-flowers !
  • Like 4
 • Textul e scris tot de duamna dancila, nu? Ca scrie in titlu ca s-a plimbat la "malul mări".
  • Like 3


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult