Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Viorica Dăncilă spală covorul la malul mării. Cum s-a văzut pe Facebook plimbarea premierului pe malul mării

Viorica Dăncilă a făcut o plimbare în picioarele goale pe plajă, cu sandalele în mână, alături de Mihai Fifor și Orlando Teodorovici. în timpul unei vizite la Sulina. Scena s-a petrecut după ce premierul a jucat un meci de ping-pong cu ministrul Finanţelor.

Desigur, plimbarea politicienilor s-a petrecut în fața camerelor de filmat, în timp ce Viorica Dăncilă invita presa să intre în apă, Mihai Fifor îl chema pe Eugen Teodorovici, spunându-i că apa „face bine la bătături”.

Întâmplarea a fost imediat ironizată pe internet.

Iată câteva dintre “memeurile” apărute pe Facebook:

sursă: Andrei V. Popescu

sursă: Geo Ionescu

sursă: Andreea Apostu

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • hihhihi...
  • Like 0
 • Tipic țoapei venită la "baltă", la sfârșit de săptămână.
  • Like 0
 • Teodora check icon
  Ar trebui, gândește ea și cei care i-au recomandat scăldatul in mare, să o vedem de-acum că pe un om obișnuit, ca noi. Știam că e o oarecare, nimeni nu a contestat. Doar că un oarecare nu poate fi prim ministru.
  • Like 0
 • Oare dna prim-ministru a vazut si saracia din zona ? Oare a vazut si cum traiesc romanii din zona aia ? Probabil ca da, dar sa facut ca nu vede , ea doar a venit sa se plimbe pe acolo asa de cucu-flowers !
  • Like 4
 • Textul e scris tot de duamna dancila, nu? Ca scrie in titlu ca s-a plimbat la "malul mări".
  • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult