Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Viralul săptămânii: val de comentarii, după anunțul de închiriere a unei garsoniere de 11 metri pătrați din Cluj, la un preț „de nerefuzat”: 200 de euro, „ușor negociabil"

garsoniera

Foto Facebook Panoramic Imobiliare Cluj

O agenție imobiliară a postat pe Facebook un anunț pentru închirierea unei garsoniere cu o suprafață de doar 11 metri pătrați, situate în cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca, pentru suma de 200 de euro lunar, „ușor negociabil”. 

Garsoniera este „complet mobilată și utilată” și este situată la etajul 4 din 4, iar viitorii chiriași sunt asigurați că vor avea „cheltuieli lunare mici”. 

Anunțul a devenit viral pe rețelele sociale.

Foto Facebook Panoramic Imobiliare Cluj

Între numeroasele comentarii la postare, se numără și unul de pe contul Ministerului Afacerilor Interne: „Nu ne intersează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!”

„Am mai mult spațiu pe card”, „Ar trebui scoasa masuta, da impresia de spatiu mic”, „Am fost s-o vizionez. A trebuit sa ma dau cu lubrifiant ca sa intru”, „Dintr-un apartament cu 4 camere ăștia au făcut complex rezidențial cu 6 garsoniere” sunt doar câteva dintre comentariile la anunțul agenției imobiliare.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Exact cum a explicat și Lucian , cererea/oferta dictează prețul care se încăpățânează să nu asculte de predicțiile lui Iancu Guda, stiți Nostradamus-ul nostru economic care ne sfătuia să investim la bursă fiindcă imobiliarele se vor prăbuși. Cum românii "simt" vremurile e bine că nu asculta de propagandiști care vor doar să crească prețurile propriilor dețineri.
    • Like 0
  • va reamintesc, doamnelor si domnilor, ca traiti intr-un sistem guvernat de cerere si oferta ! va reamintesc deasemenea ca in Romania banii se delapideaza, nu se folosesc la constructia de locuinte sociale cu chirii moderate ! o sa se inchirieze la pretul cerut, fiindca sunt destui care sunt convinsi ca Clujul e un oras fantastic fiindca are UNTOLD !!!!!! hm......
    • Like 0
  • Comentariile de la postare (e bine că aveți link ) sunt mult mai savuroase decît ce ați selectat voi .
    • Like 1
  • Buna ziua, as dori sa stiu cum care este procedure pentru publicarea unui articol din partea unui contribuitor?
    • Like 0
    • @ Mike Hector
      De preferință să se scrie corect în limba română , eventual cu diacritice și/sau semne ortografice, cu paragrafe și aliniate , pe capitole...
      Și acest site și altele au formă de editare după prima redactare a unui text.
      Puteai deja să-folosești editarea ! ...?
      • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult