Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Vloggerul Mihai Hash îi îndeamnă pe tineri să voteze. „Dacă toți ar gândi ca tine și dacă toți vă aruncați gunoiul afară, la un moment dat o să se umple fața blocului de gunoi si o să ajungă până la geam”

Mihai Alexandru Hash

Foto Facebook /Mihai Alexandru Hash

Vloggerul Mikey Hash, invitat la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, a explicat tinerilor de ce este important să meargă la vot.

„Dacă tu crezi că votul tău nu contează te înșeli amarnic. Noi avem în România mentalitatea asta: domne, nu mă implic. Mă implic la mine în casă, dar ce e dincolo de pragul ușii mele nu mă mai interesează. Dacă toți ar gândi ca tine și dacă toți vă aruncați gunoiul afară, la un moment dat o să se umple fața blocului de gunoi si o să ajungă până la geam. Și atunci o să spui: trebuie să mă implic, să scot gunoiul de afară. Te afectează lipsa de implicare, chiar dacă tu crezi că nu te afectează. Atunci pune mâna, ia încă 2-3 vecini, ieșiți și curătați în fata blocului. Și o să vedeți că e simplu și o să vă simțiți ca într-o comunitate”, a spus vloggerul la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Întrebat dacă intenționează să plece din țară, vloggerul a povestit că a fost plecat cu o bursă Erasmus, dar după aceea s-a întors pentru că nu se simțea confortabil.

„Da, am și fost plecat. Am stat un an în Spania, după 6-7 luni căutam pe Google Images poze cu Deva. Așa de dor îmi era. M-am întors fiindcă mi s-a terminat Erasmus-ul, pe de o parte, și doi, nu mă simțeam bine. Am învățat spaniola, Spania e o țară grozavă, oamenii sunt extraordinari, dar nu sunt ai tăi. Nu mă simțeam deloc confortabil, nu mă simțeam bine, nu eram printre ai mei”, a spus Mikey Hash. 

Emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14.30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Pai si daca n-au cu cine?
  • Like 0
  • @ Ciobanu Florin
   Sunt mai multi candidati. Daca nu va place nici unul, va puteti implica dvs. si puteti deveni chiar dvs. candidatul care merita un vot.
   • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult