Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Vloggerul Mihai Hash îi îndeamnă pe tineri să voteze. „Dacă toți ar gândi ca tine și dacă toți vă aruncați gunoiul afară, la un moment dat o să se umple fața blocului de gunoi si o să ajungă până la geam”

Mihai Alexandru Hash

Foto Facebook /Mihai Alexandru Hash

Vloggerul Mikey Hash, invitat la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, a explicat tinerilor de ce este important să meargă la vot.

„Dacă tu crezi că votul tău nu contează te înșeli amarnic. Noi avem în România mentalitatea asta: domne, nu mă implic. Mă implic la mine în casă, dar ce e dincolo de pragul ușii mele nu mă mai interesează. Dacă toți ar gândi ca tine și dacă toți vă aruncați gunoiul afară, la un moment dat o să se umple fața blocului de gunoi si o să ajungă până la geam. Și atunci o să spui: trebuie să mă implic, să scot gunoiul de afară. Te afectează lipsa de implicare, chiar dacă tu crezi că nu te afectează. Atunci pune mâna, ia încă 2-3 vecini, ieșiți și curătați în fata blocului. Și o să vedeți că e simplu și o să vă simțiți ca într-o comunitate”, a spus vloggerul la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Întrebat dacă intenționează să plece din țară, vloggerul a povestit că a fost plecat cu o bursă Erasmus, dar după aceea s-a întors pentru că nu se simțea confortabil.

„Da, am și fost plecat. Am stat un an în Spania, după 6-7 luni căutam pe Google Images poze cu Deva. Așa de dor îmi era. M-am întors fiindcă mi s-a terminat Erasmus-ul, pe de o parte, și doi, nu mă simțeam bine. Am învățat spaniola, Spania e o țară grozavă, oamenii sunt extraordinari, dar nu sunt ai tăi. Nu mă simțeam deloc confortabil, nu mă simțeam bine, nu eram printre ai mei”, a spus Mikey Hash. 

Emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14.30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Pai si daca n-au cu cine?
  • Like 0
  • @ Ciobanu Florin
   Sunt mai multi candidati. Daca nu va place nici unul, va puteti implica dvs. si puteti deveni chiar dvs. candidatul care merita un vot.
   • Like 0


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult