Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Vodafone România a înregistrat în trimestrul al treilea venituri din servicii de 196,6 milioane de euro, cu 0,9% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut

Achilleas Kanaris - CEO Vodafone

Veniturile din servicii înregistrate de Vodafone România au ajuns la 196,6 milioane de euro în trimestrul al treilea, cu 0,9% mai mult în comparație cu rezultatele înregistrate anul trecut 

Vodafone România a anunțat principalii indicatori de performanță financiară pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie anul acesta, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. La finalul lunii septembrie, baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,4 milioane.  

„Digitalizarea este acum mai mult ca oricând în mintea tuturor și întreaga lume se concentrează pe identificarea și dezvoltarea de soluții care să ne ajute pe toți să ne continuăm activitatea în parametrii normali în ciuda vremurilor tulburi prin care trecem cu toții. Iar noi, la Vodafone, am făcut exact asta, ne-am concentrat pe nevoile specifice pe care clienții noștri și societatea le-au avut în acest timp și am decis să facem un pas îndrăzneț și să ne schimbăm modelul de business. 

Trecem acum printr-un proces de transformare, evoluând de la o companie de telecomunicații la un furnizor de servicii digitale și de comunicații electronice de nouă generație. Perioada pe care o traversăm la nivel mondial a accelerat și mai mult adoptarea de noi tehnologii, iar pentru domeniile educație și sănătate a fost esențial să primească suport. Pentru a fi pregătiți pentru cererea continuă de noi soluții care să susțină aceste segmente, precum și altele relevante pentru clienții noștri, am decis să ne mărim echipa internă de IT, astfel că până la sfârșitul anului ne-am propus să găsim 100 de experți în domeniu care să ni se alăture. Mai mult, am investit pe tot parcursul anului în infrastructura noastră mobilă și fixă ​​pentru a susține traficul mare de date înregistrat de la debutul pandemiei și pentru a asigura conexiuni stabile pentru clienții noștri. Și suntem extrem de fericiți că aceste investiții au rezultate vizibile: recent rețeaua noastră 5G a fost desemnată cea mai fiabilă rețea de date din România și am primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare de internet fix de la auditorului independent german umlaut. Pentru perioada următoare, ne dorim să continuăm creșterea portofoliului nostru de soluții IoT, e-health, smart agriculture sau e-education și investițiile în infrastructură pentru a susține nevoile clienților noștri”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult