Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Yahoo Mail nu funcționează. Serverele Yahoo au picat

Yahoo, victima unui atac informatic masiv în 2014

(Foto Guliver/Getty Images)

Yahoo Mail nu a fost accesibil joi dimineață în România, probleme fiind raportate și de către utilizatorii din state precum Germania, Marea Britanie, Spania, Grecia, dar și de pe alte continente, potrivit platformei Down Detector. 

Probleme cu serverele Yahoo s-au înregistrat și în India, Indonesia, dar și pe coasta de vest a Statelor Unite.

Cei mai mulți utilizatori au întâmpinat joi dificultăți la: log-in (58 la sută), acces website (32 la sută) și citire email (8 la sută), arată datele colectate de Down Detector.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Și acum merge din nou. Nu e mare lucru, chiar si Google mai are din când în când downtime la unele servicii.
    • Like 0


Îți recomandăm

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult