Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Yahoo Mail nu funcționează. Serverele Yahoo au picat

Yahoo, victima unui atac informatic masiv în 2014

(Foto Guliver/Getty Images)

Yahoo Mail nu a fost accesibil joi dimineață în România, probleme fiind raportate și de către utilizatorii din state precum Germania, Marea Britanie, Spania, Grecia, dar și de pe alte continente, potrivit platformei Down Detector. 

Probleme cu serverele Yahoo s-au înregistrat și în India, Indonesia, dar și pe coasta de vest a Statelor Unite.

Cei mai mulți utilizatori au întâmpinat joi dificultăți la: log-in (58 la sută), acces website (32 la sută) și citire email (8 la sută), arată datele colectate de Down Detector.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Și acum merge din nou. Nu e mare lucru, chiar si Google mai are din când în când downtime la unele servicii.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult