Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

„E război, nu vă dați voi seama, idioților! Acum două zile a murit tata de Covid și voi protestați?” Bărbat huiduit, după ce a strigat către oamenii ce protestau împotriva restricțiilor

Barbat la fereastra

Foto digi24

Un bărbat din Constanța care a ieșit pe fereastra locuinței sale în timp ce coloana de manifestanți trecea prin cartierul său a fost huiduit, marți seara, de protestatari după ce acesta le-a reproșat că ies în stradă. Tânărul le-a strigat oamenilor că tatăl său a murit de Covid, în urmă cu două zile.

„Să intrați la sectie la ATI la Boli infecțioase să vedeți ce înseamnă oameni cu Covid acolo. Nu mai protestați așa! E război, nu vă dați voi seama, idioților! Li se dau de toate să îi facă bine.

A murit tata acum două zile de Covid! Acum două zile a murit tata de Covid și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, acolo, se luptă pentru voi. Și voi? Sunteți niște idioți. Să n-ajungeți acolo!", a strigat bărbatul de la geamul locuinței, către protestatari.

În București și mai multe orașe sute de persoane au protestat, pentru a treia seară la rând, împotriva restrictiilor decise de autorități în pandemia de Covid. În București, sute de persoane au plecat mai întâi în marș de la Piața Universității către clădirea Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Sănătății. Când au ajuns în Piața Victoriei erau deja peste 1.000 de persoane, potrivit Digi24, iar ulterior coloana de manifestanți a plecat către Palatul Cotroceni.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • antonia check icon
  Asta chiar contine scene care va pot afecta emotional...asa cum se vede ca este acel om care si-a pierdut tatal recent..
  Cat de insensibili pot fi acei oameni care nu sunt impresionati de suferință lui ?
  Mai sunt oamenii oameni sau sunt doar animale ?
  • Like 4
  • @ antonia
   Dorin check icon
   Păi ăia nu sunt oameni ,ci animale nesimțite.
   • Like 5


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult