Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Zeci de colegi și prieteni ai Alexandrei au protestat la Caracal. „Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”

Protest Alexandra Caracal

Foto: Bogdan Dănescu/Inquam Photos

Zeci de colegi și prieteni întristați și revoltați de tragedia Alexandrei au protestat la Caracal față de felul în care autoritățile au acționat în acest caz.

Îmbrăcați în tricouri albe, cu chipul adolescentei, tinerii au adus cu ei candele, flori și mesaje critice la adresa Poliției Române și a serviciului de urgență 112. „Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”,  „Trebuie să suni de miercuri seară dacă ai probleme joi, așa e la noi în țară, semnează 112”, „Alo, 112? Sunt Alexandra și vreau să trăiesc!”, sunt câteva dintre mesajele colegilor Alexandrei.

Aceștia au mers în marș la casa lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a ucis-o, și au scandat protestul şi strigă „Ruşine, ruşine să vă fie!” şi ”Demisia!” 

Foto: Bogdan Dănescu/Inquam Photos

Pe tricourile adolescenților scria Alexandra # Erou.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult