Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

„Pute a bani”

Sorina Pintea - elegant - Foto Inquam Photos / George Călin

Foto Inquam Photos / George Călin

Sunt oameni care „put a bani". Nu ştiu cât de vinovată e doamna Sorina Pintea de şpăgile pentru care tocmai a fost reținută de DNA. Până la o decizie a instanței se bucură evident de prezumția de nevinovăție. Dar doamna fost ministru al Sănătății face parte din categoria oamenilor care „put a bani". Niciun parfum scump nu poate acoperi duhoarea banilor care indică un standard de viață mult peste cel pe care ți-l permite salariul tău de la stat. Ca doamna Pintea sunt mulți. Dar cu atât mai mare e contrastul când defilezi cu o rochie Valentino şi cu bijuterii de mii de euro pe catwalkul unui spital jerpelit, în care pulsează un neon chior şi care colcăie de infecții nosocomiale.

Prin reținerea sa motivată de şpagă în plin sezon de coronavirus, doamna Pintea bagă mortul în casa PSD, partid care pregătise o amplă campanie de atacare a Guvernului pentru proasta gestionare a crizei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • In Romania se promoveaza in politica familia traditionala care familie traditionala e formata dupa parerea mea din tatal lui Valcov , mama lui Oprisan , copilul lui Chirica si matusile lui Codrin Stefanescu.
  • Like 1
 • Exact. Bine spus. Si toti se fac ca nu vad. Sau inghit bull-shit-urile din declaratiile de avere si interese care sunt de un formalism ridicol.
  • Like 7
 • Filbert check icon
  Ce vrea domnu' Negrutiu sa insinueze, n-a citit ca mama duamnei i-a donat 63 de mii de euroi pe cind era ministru? Duamna, nu mama. Asta e, unii au noroc de mama investitoare de succes sau macar cu pensie speciala. Sa fie primit!
  • Like 4


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult