Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

400.000 şi creşte! În acest ritm, "ăştia" vor stabili în turul 2 al prezidențialelor 2019 recordul absolut de prezență la vot al românilor din străinătate

Votează #ăștia din diaspora, ceva fantastic.

Dacă e ceva ce am câștigat în acești 5 ani de la primele cozi rușinoase la votul din străinătate este poate un pic mai multă demnitate pentru cei care nu au uitat de acasă. De acel acasă care poate uneori i-a alungat și adesea i-a ignorat.

România, cu toți copiii ei plecați, e o mare rană deschisă. Mă bucură ne-renunțarea la ea, indiferent dacă se manifestă prin încăpățânarea de a nu pleca sau prin încăpățânarea de a nu o uita.

Cred că depinde și de noi de va fi să rămânem puțini aici sau mai mulți pe drumuri. Dar depinde și mai mult de noi dacă reușim să ne facem măcar un pic mai bine de indiferent unde om fi.

Votați, oameni buni, gestul acesta are fix importanța pe care i-o dăm, cu fiecare alegere.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • "ASTIA"....voteaza...si stiu ce vor....politicienii au refuzat CyberVote...probabil de frica unor alegeri adevarate unde fiecare sa poata sa-si exprime vointa...acum votam dupa legi urate...dar o facem. ...chiar daca ..parca un blestem ..suntem pusi sa alegem din doua rele. Oare pnl si psd nu gaseau pe altcineva??
  • Like 1
  • @ Dragos Adrian Sterpu
   PSD a disparut iar PNL a ales perfect! Netul e pentru cei ce stiu carte!
   • Like 1
 • Dorin check icon
  Ei votează ?Dar noi?Vom stă acasă în timp ce pensionarii își aleg Stăpăna căreia să-i pune mâna și să ne conducă timp de 5 ani.
  • Like 1
  • @ Dorin
   Nu doar pensionarii și nu toți pensionarii. Nu suntem toți lichele, pomanagii. Cei ce știm cu adevărat ce este munca, cei ce nu am cantat-o niciodată dar nici nu am fugit de ea, nu susținem impostura, prostia crasă și mai ales ticăloșia și hoția. Asta este "portretul" psd-istului și din păcate nu numai.
   • Like 3
  • @ Dorin
   Stati linistit . Mama Natiunii & copiii sai vor suferi o infrangere utila si usturatoare ! Veti vedea diseara , la ora21 si maine , la rezultatul final .
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult