Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile

Costin Mărculescu

Foto: Facebook Costin Mărculescu

Actorul Costin Mărculescu (51 de ani) a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. 

El se afla în cadă, iar echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile, au precizat, pentru Mediafax surse din cadrul ISU. 

Pompierii ISU au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort. Conform Poliției Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București.

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, conchide surse menționată.

Publicul îl cunoaște pe Costin Mărculescu din filmul „Liceenii”.

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru si Film I. L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A colaborat cu mai multe teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult