Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Actorul Luke Perry, Dylan din Beverly Hills 90210, a murit la 52 de ani, după ce a suferit un atac cerebral

Luke Perry - captura

Actorul american Luke Perry, cunoscut din celebrul serial "Beverly Hills, 90210", a murit la vârsta de 52 de ani după ce miercuri suferise un atac vascular cerebral, informează site-ul TMZ, scrie News.ro.

Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui Amy Coder şi alte rude.

(Foto Guliver/Getty Images)

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California.

Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever. 

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din "90210". A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW "Riverdale".

El a filmat un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • fc check icon
  am un dubiu: s-a supărat că nu l-au mai chemat la remake?? dacă-i așa, îmi certifică bănuiala cum că oamenii mor de supărare. și asta e o prostie enormă...
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Trist....serialul adolescentei mele. As fi dat orice sa am succesul lui la fete. RIP Dylan!
  • Like 1
 • Roxana B check icon
  Off!Am crescut cu Beverly Hills 90210.
  Nu era actorul meu preferat....dar accident vascular cerebral ..la 52 de ani.....
  probabil hemoragic.
  N-am cuvinte....
  • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult