Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Am spălat vasele, am dus gunoiul, să tot fiu plătită pentru școala online! Nu e bine pentru copii, dar cui îi pasă?

Școala online - Claudia Chiru

Gata! Am terminat programul online de azi, să știți ca nu vreau să mă mai întorc la școală, eu vreau doar școală virtuală de azi încolo. 

Mi se pare muuult mai eficient. Am reușit să-mi fac patul și sa-mi schimb prosoapele la baie în timpul pauzei de snack, iar acum, la final, chiar mi-am spălat vasele din chiuvetă, cele lăsate după micul-dejun pe care le puteam curăța doar seara și-mi voi duce și gunoiul. Copiii au rămas cu părinții, ei s-au ocupat să se conecteze, să știe ce să facă, pe ce să apese, ei i-au avut în casă, nu eu, in plus, pe mine nu mă doare capul pentru restul zilei. Așa da! Sa tot fiu plătită pentru 1h45’ pe zi de activitate efectivă cu copiii. Mai vreau!

Nu e bine pentru copii, nu pot controla ceea ce fac? Sunt la pregătitoare, au 6 ani, au nevoie de mine fizic? Au nevoie de școală și de socializare? 

Învățarea experiențială se întâmplă într-o încăpere cu mai mulți copii care interacționează și se gândesc la interacțiunea întâmplată? 

Cui îi pasă? Merge și așa!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Salutări!

    Frumos pamflet.

    Bune cele,
    pnt
    • Like 0


Îți recomandăm