Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Am spălat vasele, am dus gunoiul, să tot fiu plătită pentru școala online! Nu e bine pentru copii, dar cui îi pasă?

Școala online - Claudia Chiru

Gata! Am terminat programul online de azi, să știți ca nu vreau să mă mai întorc la școală, eu vreau doar școală virtuală de azi încolo. 

Mi se pare muuult mai eficient. Am reușit să-mi fac patul și sa-mi schimb prosoapele la baie în timpul pauzei de snack, iar acum, la final, chiar mi-am spălat vasele din chiuvetă, cele lăsate după micul-dejun pe care le puteam curăța doar seara și-mi voi duce și gunoiul. Copiii au rămas cu părinții, ei s-au ocupat să se conecteze, să știe ce să facă, pe ce să apese, ei i-au avut în casă, nu eu, in plus, pe mine nu mă doare capul pentru restul zilei. Așa da! Sa tot fiu plătită pentru 1h45’ pe zi de activitate efectivă cu copiii. Mai vreau!

Nu e bine pentru copii, nu pot controla ceea ce fac? Sunt la pregătitoare, au 6 ani, au nevoie de mine fizic? Au nevoie de școală și de socializare? 

Învățarea experiențială se întâmplă într-o încăpere cu mai mulți copii care interacționează și se gândesc la interacțiunea întâmplată? 

Cui îi pasă? Merge și așa!

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Salutări!

    Frumos pamflet.

    Bune cele,
    pnt
    • Like 0


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult