Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Banca Transilvania și platforma editorială Republica acordă o bursă în valoare de 15.000 de Euro unui viitor cursant al programului Executive Master of Business Administration University of Hull din Cluj-Napoca

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

photo icon Banca Transilvania și platforma editorială Republica.ro oferă, începând cu acest an, Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull. Sursa: Banca Transilvania

Banca Transilvania și platforma editorială Republica.ro oferă în acest an Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull. Bursa, în valoare de 15.000 de euro, acoperă integral taxa ambilor ani de şcolarizare. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull.

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat. 

În funcție de specializare, Management General sau Managementul Tehnologiei, câştigătorul bursei va avea ocazia să învețe despre mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie, respectiv despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație. Cursurile încep în 17 octombrie 2019, în Cluj-Napoca, iar calendarul desfășurării competiției pentru acordarea bursei este următorul:

2 - 22 septembrie 2019: Înscriere în competiția pentru bursă

23 - 29 septembrie 2019: Evaluarea candidaților

30 septembrie 2019: Anunțarea câştigătorului prin newsroom BT, pe siteul EMBA University of Hull (România), social media şi prin intermediul partenerul media al competiției, Republica.ro.

Dosarul unui candidat pentru înscrierea în vederea obținerii bursei în valoare de 15.000 euro care acoperă cei doi ani de școlarizare trebuie să conțină următoarele:

• CV în limba engleză, care să cuprindă şi informații despre: realizări obținute în business și în afara acestuia, realizări academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități.

• Eseu de maxim 500 de cuvinte, în limba engleză, despre următoarea temă: Ce înseamnă expansiunea digitalizării la nivel global pentru managementul unei afaceri sau companii?

• Două recomandări, în limba engleză, din partea unor persoane cu care persoana care aplică pentru bursă lucrează sau a lucrat. Recomandările trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care recomandă şi antetul companiei sau instutiției reprezentate de persoana care face recomandarea.

Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 22 septembrie 2019. Aici puteți accesa termenii și condițiile participării la competiția Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull.

EMBA University of Hull (Executive Master of Business Administration) este un program de studii internaţionale de business, 100% britanic, organizat ȋn Cluj-Napoca. Programul are dublă acreditare internaţională, din partea AMBA (The Association of MBAs) şi de la AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Durata studiilor este de 2 ani, organizate în 12 module. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull, instituţie de învăţământ superior cu aproape 90 de ani de tradiţie.

Programul oferă instrumentele necesare pentru a permite participanților să identifice și să gestioneze problemele organizaționale într-o manieră creativă, etică și durabilă. Despre avantajele EMBA University of Hull puteți citi aici. Începând cu anul 2019, EMBA are 2 specializări: General & Tech Management. Mai multe detalii despre module, găsiți aici.

La EMBA University of Hull, curricula, predarea cursurilor şi examinarea sunt după model britanic, similar programelor oferite de University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore, și Bahrain, în decurs de 20 de ani.

EMBA University of Hull are în centru un program de anvergură internațională, Hull University Business School (Marea Britanie), precum şi colaborarea dintre Universitatea Babeș-Bolyai şi câteva dintre companiile foarte cunoscute din România și se doreşte a fi un exemplu de cooperare ȋntre mediul academic şi cel de afaceri.

Principiul EMBA-ului este “Gândeşte global, Acționează local”, iar predarea cursurilor şi networking-ul sunt după modelul University of Hull, “Gândirea Conectată”.

Directorul programelor oferite de TEE este Dr. Andrew Taylor, antreprenor, consultant de management şi alumni al University of Hull.

Din 2015, când a fost lansată, şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca are 75 de absolvenți, iar în prezent la aceasta studiază peste 50 de manageri și antreprenori.

Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit din care fac parte Universitatea din Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și este susținut de Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult