Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Banca Transilvania și platforma editorială Republica acordă o bursă în valoare de 15.000 de Euro unui viitor cursant al programului Executive Master of Business Administration University of Hull din Cluj-Napoca

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

photo icon Banca Transilvania și platforma editorială Republica.ro oferă, începând cu acest an, Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull. Sursa: Banca Transilvania

Banca Transilvania și platforma editorială Republica.ro oferă în acest an Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull. Bursa, în valoare de 15.000 de euro, acoperă integral taxa ambilor ani de şcolarizare. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull.

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat. 

În funcție de specializare, Management General sau Managementul Tehnologiei, câştigătorul bursei va avea ocazia să învețe despre mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie, respectiv despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație. Cursurile încep în 17 octombrie 2019, în Cluj-Napoca, iar calendarul desfășurării competiției pentru acordarea bursei este următorul:

2 - 22 septembrie 2019: Înscriere în competiția pentru bursă

23 - 29 septembrie 2019: Evaluarea candidaților

30 septembrie 2019: Anunțarea câştigătorului prin newsroom BT, pe siteul EMBA University of Hull (România), social media şi prin intermediul partenerul media al competiției, Republica.ro.

Dosarul unui candidat pentru înscrierea în vederea obținerii bursei în valoare de 15.000 euro care acoperă cei doi ani de școlarizare trebuie să conțină următoarele:

• CV în limba engleză, care să cuprindă şi informații despre: realizări obținute în business și în afara acestuia, realizări academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități.

• Eseu de maxim 500 de cuvinte, în limba engleză, despre următoarea temă: Ce înseamnă expansiunea digitalizării la nivel global pentru managementul unei afaceri sau companii?

• Două recomandări, în limba engleză, din partea unor persoane cu care persoana care aplică pentru bursă lucrează sau a lucrat. Recomandările trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care recomandă şi antetul companiei sau instutiției reprezentate de persoana care face recomandarea.

Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 22 septembrie 2019. Aici puteți accesa termenii și condițiile participării la competiția Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull.

EMBA University of Hull (Executive Master of Business Administration) este un program de studii internaţionale de business, 100% britanic, organizat ȋn Cluj-Napoca. Programul are dublă acreditare internaţională, din partea AMBA (The Association of MBAs) şi de la AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Durata studiilor este de 2 ani, organizate în 12 module. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull, instituţie de învăţământ superior cu aproape 90 de ani de tradiţie.

Programul oferă instrumentele necesare pentru a permite participanților să identifice și să gestioneze problemele organizaționale într-o manieră creativă, etică și durabilă. Despre avantajele EMBA University of Hull puteți citi aici. Începând cu anul 2019, EMBA are 2 specializări: General & Tech Management. Mai multe detalii despre module, găsiți aici.

La EMBA University of Hull, curricula, predarea cursurilor şi examinarea sunt după model britanic, similar programelor oferite de University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore, și Bahrain, în decurs de 20 de ani.

EMBA University of Hull are în centru un program de anvergură internațională, Hull University Business School (Marea Britanie), precum şi colaborarea dintre Universitatea Babeș-Bolyai şi câteva dintre companiile foarte cunoscute din România și se doreşte a fi un exemplu de cooperare ȋntre mediul academic şi cel de afaceri.

Principiul EMBA-ului este “Gândeşte global, Acționează local”, iar predarea cursurilor şi networking-ul sunt după modelul University of Hull, “Gândirea Conectată”.

Directorul programelor oferite de TEE este Dr. Andrew Taylor, antreprenor, consultant de management şi alumni al University of Hull.

Din 2015, când a fost lansată, şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca are 75 de absolvenți, iar în prezent la aceasta studiază peste 50 de manageri și antreprenori.

Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit din care fac parte Universitatea din Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și este susținut de Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • catalin check icon
  Nu știam că Republica s-a transformat în sait de reclame. Cât costă publicarea unei reclame?
  • Like 0
 • Acest articol e vechi de doua saptamani.

  E clar, nu aveti nici un candidat.
  Pomana-i pomana dar cine mai are timp de ea? Voi vreti ca un sclav destept sa studieze. Cand? Noaptea?
  Treziti-va Banca Transilvania, opriti creditarea statului si a bunurilor de consum. Creditati industria. Abia pe la 8-9oo de euro salariu mediu va incepe migratia inversa. Jugul sclavilor din tara e din ce in ce mai greu ca trag 4 unde candva trageau 7. Probabil veti spune ca munca e mai eficienta... veti vedea in 3-4 ani cum vor mai fugi 2 de la jug si vor mai ramane decat 2, atunci sa va vad. Gramada aia mare de bani pe care o gestionati nu va mai valora nimic, nu veti mai gasi sclavi sa doreasca banii vostrii. Asta-i un semn, faptul ca nu gasiti sclav la pomana voastra trebuie sa va dea mult de gandit.

  P.S. Lucram la o firma acum 3 ani si in ajunul pastelui se gandira sefii sa spalam masinile. Apoi pe la ora 13 comandara pizza si bere. Muncitorii vazand c-au fost la munca degeaba, ca nu s-a lucrat efectiv pe teren si-au bagat ceva in ea de pizza si au plecat. Dupa 4 luni din 11 muncitori mai erau 6, restul au plecat. Anul trecut au plecat 80 000 de muncitori, acum doi ani la fel, acum trei ani identic... Migratia nu a incetinit, ce e grav va fi si mai grav si v-o spune un parlit de electrician care n-a vrut niciodata sa emigreze dar se pare ca nu mai am incotro.
  TREZITI-VA!
  • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult