Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Cancelarului Angela Merkel i s-a făcut rău, în timpul unei ceremonii oficiale

Angela Merkel criză - captura

(Foto captura video)

Cancelarul german Angela Merkel a început să tremure puternic marți, în timpul unei ceremonii oficiale la Berlin, prilejuită de vizita noului preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski.

Merkel a încercat să atenueze spasmele apărute în timpul intonării imnurilor Germaniei şi Ucrainei, cuprinzându-și o mână cu cealaltă.

Întrebată de jurnaliști, după o oră, dacă se simte bine, cancelarul german a sugerat că era deshidratată. „Am băut cel puţin trei pahare de apă, care mi-au lipsit. Acum mă simt foarte bine“, a spus Merkel zâmbind. 

Presa germană scrie că nu a fost prima oară când cancelarul german s-a simțit rău. Merkel, care va împlini 65 de ani în luna iulie, urmează să se retragă din politică la finalul actualului mandat, care expiră în 2021.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Intalnirea cu Dumnezeu este foarte spirituala ... :)
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult