Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Cancelarului Angela Merkel i s-a făcut rău, în timpul unei ceremonii oficiale

Angela Merkel criză - captura

(Foto captura video)

Cancelarul german Angela Merkel a început să tremure puternic marți, în timpul unei ceremonii oficiale la Berlin, prilejuită de vizita noului preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski.

Merkel a încercat să atenueze spasmele apărute în timpul intonării imnurilor Germaniei şi Ucrainei, cuprinzându-și o mână cu cealaltă.

Întrebată de jurnaliști, după o oră, dacă se simte bine, cancelarul german a sugerat că era deshidratată. „Am băut cel puţin trei pahare de apă, care mi-au lipsit. Acum mă simt foarte bine“, a spus Merkel zâmbind. 

Presa germană scrie că nu a fost prima oară când cancelarul german s-a simțit rău. Merkel, care va împlini 65 de ani în luna iulie, urmează să se retragă din politică la finalul actualului mandat, care expiră în 2021.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Intalnirea cu Dumnezeu este foarte spirituala ... :)
    • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult