Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Cancelarului Angela Merkel i s-a făcut rău, în timpul unei ceremonii oficiale

Angela Merkel criză - captura

(Foto captura video)

Cancelarul german Angela Merkel a început să tremure puternic marți, în timpul unei ceremonii oficiale la Berlin, prilejuită de vizita noului preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski.

Merkel a încercat să atenueze spasmele apărute în timpul intonării imnurilor Germaniei şi Ucrainei, cuprinzându-și o mână cu cealaltă.

Întrebată de jurnaliști, după o oră, dacă se simte bine, cancelarul german a sugerat că era deshidratată. „Am băut cel puţin trei pahare de apă, care mi-au lipsit. Acum mă simt foarte bine“, a spus Merkel zâmbind. 

Presa germană scrie că nu a fost prima oară când cancelarul german s-a simțit rău. Merkel, care va împlini 65 de ani în luna iulie, urmează să se retragă din politică la finalul actualului mandat, care expiră în 2021.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Intalnirea cu Dumnezeu este foarte spirituala ... :)
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult