Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Când a aflat Sorin Grindeanu că va fi premier. Confesiune: „Nu sunt timid, dar mi-e foarte frică de ridicol”

Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea

Foto: Inquam Photos

Sorin Grindeanu a vorbit la postul public de televiziune despre momentul în care a aflat că va fi premierul României. „Am fost chemat la Bucureşti. A fost acea desfăşurare în care prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, şi anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid şi m-au votat să fiu eu cel care să preiau această sarcină. 

A fost o surpriză, cred că s-a şi văzut. Când am ieşit în faţa presei, aflasem cu câteva minute înaintea lor. Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, şi se vede pe mine şi o anumită emoţie, dar totodată cred că şi ce gândeam atunci – responsabilităţile”, a afirmat Grindeanu, citat de Digi 24

Întrebat dacă este un om timid, premierul a răspuns că nu. „Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol. Şi atunci evit anumite lucuri, de a pica în ridicol e foarte simplu să se întâmple lucrul acesta”, a adăugat el.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  Părerea mea : http://mcscrib.blogspot.ro/2017/04/100-de-zile-cu-noi-ca-si-guvern.html
  • Like 0
 • ""nu sunt timid, dar mi-e foarte frica de ridicol"" - nu trebuie sa citesc mai mult; cel caruia ii este frica de ridicol ii este mai importanta imaginea pe care i-o reflecta ceilalti despre sine, decat cea pe care o are el insusi; mai scurt: not good! Nu un om puternic, nu un om care stie cine este, nu un om cu convingeri ferme, nu un om cu atitudine personala. Asadar, not good! Pentru ca ocupa o functie executiva inalta, de unde i-a decizii in numele nostru - si doar s-a vazut ... Ordonanta 13?!
  • Like 0
 • Din nefericire, Premierul cam cade în ridicol, confirmând că „de ce ți-e frică nu scapi!”; ar putea interveni poate în evitarea defectelor de exprimare (unul prezent și în declarația de mai sus - „să fiu eu cel care SĂ PREIAU această sarcină”), însă se pare că nu citește presa.
  • Like 0
 • Da când te duce șeful la pescuit in blugi și cu adidași in picioare , și-ți pune un peste in brațe ,cumpărat de la pescarie ca in epoca de aur ...cum se numește bre prim sluga a României ? Da așa e in România prostul pina nu-i și fudul nu e prost destul .
  • Like 1
 • Sa fii sluga unui infractor condamnat definitiv si marioneta din lemn la lick-show ul de seara al postului condus din puscarie te face mai putin ridicol decat inainte de a fi premier? Cum in tara asta sistemul de valori e pe dos, da. Ridicol esti daca nu furi, nu ai tupeu, nu sporovai brasoave, nu defaimezi, nu slugaresti etc, esti doar demn de mila si eventual drept de o flegma intre ochi de la cei care "stiu cum merge treaba". In cazul lui Grindi, ridicol ar fi sa iasa din cuvantul stapanului, l-ar lapida familia, doar a acceptat postul ca sa faca bani pentru sute de generatii, iar el sa isi bata joc de asa sansa...
  • Like 4
 • Casargoz check icon
  :)
  Nu pot sa comentez. Mi-e frica de penibil.
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult