Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Căpitanul, Căpcăunul, Paladinul și Piticul

Senatorul Mihai Goțiu e mic, gras, are barbă și doarme în Parlament. Face parte din USR, partid de trădători de țară, vândut lui Soros, căpcăunul iudeo-maghiar cu care luptă din greu PSD, în frunte cu Căpitanul Dragnea.

Și atunci, nu-i bine, nu-i frumos, stimați Republicani, că l-a luat la poceală paladinul Palada pe piticul ăsta somnoros? 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Furtuna intr-un pahar cu apa , Gotiu l-a jignit conform DEX-ului iar Palada a incercat !! sa-l pocneasca conform onoarei barbatesti , cu rezultatul ... o echimoza la glezna ! Asa ca nu le-a iesit niciunuia , Gotiu nu e atat de victima pe cat se da (la filmare se vede ca era cu mana in gatul lui Palada ) iar Palada cred ca nici el nu se simte racorit pe cat a intentionat ! De fapt a fost o imbranceala-paruiala fara castigator !
  • Like 0
 • Paul check icon
  Palada e un ... un palada. De la pleava ciumata psd nu te poți aștepta la mai mult. Interesant este câți dintre votanții psd vor fi determinați de astfel de specimene sa voteze altfel la viitoarele alegeri și câți din cei care au stat acasă vor fi determinați sa se ducă sa voteze contra ciumatilor psd+alde.
  • Like 1
 • Sint mai mult decât uimită cât este de asemanatoare situația actuală cu cea de pe vremea comunistilor cand promovau doar incapabili lîngă sau cei lipsiți total de coloana vertebrala
  • Like 0
 • E prima cafteala din politica românească de după 90. USR iștii pot declanșa, iată, astfel de reacții. E un semn.
  • Like 2
 • Leonard check icon
  Suntem ceea ce mâncam,suntem ceea ce bem ,suntem ceea ce votam!!!
  • Like 0
 • Sunt aproape sa cred ca acest incident a fost "regizat" ca sa mai auda lumea de doua personaje si doua partide care abia licaresc in peisajul politic romanesc: pe de o parte, Mirel Palada si seful lui Bogdan Diaconu, cu liliputanul partid, asa zis "nationalist" (bine, ii dau cu nationalismul ca nu au gasit alta solutie ca sa ii duca mai aproape de cascaval), si pe de alta parte, un senator somnoros la propriu, Mihai Gotiu, si un partid, USR, ce are mari sanse sa devina varianta hipster-corporatista-modernista a PPDD-ului. Prin acest incident, am aflat si eu de comportamentul anterior a lui Palada (habar n-aveam cine era asta), s-a confirmat inca o data predispozitia lui Bogdan Diaconu de a arunca cu rahat in cine poate, am aflat de senatorul Gotiu, si am aflat ca si USR-ul are parlamentari care dorm.
  Legat de parerea mea despre Bogdan Diaconu si cei din sleahta lui, tin sa amintesc ca in ciuda nationalismului si patriotismului afisat si clamat, nu a avut nicio remuscare si nicio problema cand fosta sa sotie, Maria Olaru (erau casatoriti la momentul publicarii cartii), la vreo 15 ani dupa ce a incheiat activitatea sportiva, a improscat cu rahat in cel mai medaliat antrenor din istoria gimnasticii (la nivel mondial), romanul Octavian Bellu. Probabil ca si Bellu e un soroist, vandut strainilor, samd.
  • Like 1
 • check icon
  Dacă pricep eu, CTP aspiră să facă niște poeme în proză cu iz politic, un fel de Giuseppe Ungaretti ori Salvatore Quasimodo ziarist politic. Hm...
  • Like 0
 • andu check icon
  Ma asteptam ca emisiunea de astăzi de la Europa FM sa despre educatie,sa aud păreri ale părinților,opinii ale dvs.....dar nimic. Oare ce se întâmplă? Nu mai interesează pe nimeni? Ce sa facem sa ne audă cineva?
  • Like 0
 • andu check icon
  Ma asteptam sa gasesc un articol scris de dvs d-le Popescu despre învățământul românesc,acum ca a început un nou an scolar. Acum cand avem un ministru al invatamantului care nu a auzit despre articolul hotarat. Oare cum se simt profesorii în acest moment? Ce-i motivează sa mai continue? Nu va lasati impresionat de circul ieftin al grobienilor,luptați va rog pentru educația copiilor nostri,sunteți o persoana care poate misca lucrurile spre bine.
  • Like 0
 • Mr.Oh check icon
  Clasa noastra politica corupta si ... nu mai surprinde pe nimeni.
  "Coruptia" este o distragere de la normalitae, de la firesc, natural. Coruptul isi schimba obiceiul. Isi schimba atitudinea si valorile cu 180 de grade. Cum? De ce? E simplu, Cineva il corupe. Ii spune ca e normal ceea ce altadata t se parea nefiresc. Ii demonstreaza ca nu sunt consecinte negative in rasturnarea completa a propriilor valori. Corupatorul si coruptul isi creaza o relatie speciala, aparte. Isi construiesc propria bula de realitate in care amandoi sunt legati prin complicitate. Sunt legati prin ceea ce as putea numi constiinta incorectitudinii, a neadevarului, a minciunii. Cum se pota acuza doi corupti? Care dintre ei ar putea avea dreptate? Cum niciunul nu are dreptate relatia e de o egalitate infioratoare. Doar vechimea face diferenta intre ei. Doar experienta si multimea trucurilor stiute. Relatia dintre ei nu e de admiratie, ci de invidie. O concurenta subterana, crancena, de a fi mai corupt decat "profesorul", "batranul" defineste starea psihologica a acestora. O invidie ascunsa.
  Acesti oameni nu se pot opri de la sine ... doar un soc ii poate salva.
  Si cum nu se intampla des asta, mizeria lor infesteaza pe toata lumea. Coruptul devine corupator. Si tot ce ating acestia se ofileste, se surpa, se distruge, erodat de mizeria invidiei si incompetentei. E o chestiune de timp pana ce totul putrezeste.
  • Like 3


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult