Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Carambol cu peste 50 de mașini pe Autostrada Soarelui. Cel puțin 22 persoane au fost rănite, între care și copii

carambol Autostrada Soarelui

Foto: Facebook Cosmin Nicolae

Un carambol în care au fost implicate 52 de mașini, în care erau 146 de persoane, a avut loc vineri dimineață pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost blocat. Cel puțin 22 de persoane rănite, între care și 5 copii, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, potrivit ISU Constanța, anunță Digi24. Autoritățile au activat planul roșu.

ISU Constanța a precizat că au fost patru zone de carambol. De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini de la locul accidentului:

Foto: Facebook Cosmin Nicolae

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • storo check icon

  Interesant e de aflat de ce s-au oprit primele doua masini din coloana, restul e prostia soferilor din urma,....asta se intimpla atunci cind se merge ''in fundul'' celui din fata ca de parca daca ai lasa o distanta de 25-30m intre tine si el, ai ajunge mai tirziu la destinatie....
  • Like 0
 • check icon
  Dupa atata pandemie si izolare o sa vedem zlnic accidente mai mult sau mai putin de o asemenea amploare.
  Cauza este printre altele, daca nu chiar cea mai importanta, nivelul de coruptie al politiei romane. Cu cat creste cu atat de mai multe accidente vom avea parte pe sosele si in orase. Si sa nu excludem cresterea continua a nivelului de coruptie al nostru, al viitorilor soferi care dau spaga pentru moarte la examenele de carnet intr-o nesimtire de nedescris.
  Aa ne fie de bine. Avem ce ne dorim!!
  • Like 0


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult