Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Carambol cu peste 50 de mașini pe Autostrada Soarelui. Cel puțin 22 persoane au fost rănite, între care și copii

carambol Autostrada Soarelui

Foto: Facebook Cosmin Nicolae

Un carambol în care au fost implicate 52 de mașini, în care erau 146 de persoane, a avut loc vineri dimineață pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost blocat. Cel puțin 22 de persoane rănite, între care și 5 copii, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, potrivit ISU Constanța, anunță Digi24. Autoritățile au activat planul roșu.

ISU Constanța a precizat că au fost patru zone de carambol. De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini de la locul accidentului:

Foto: Facebook Cosmin Nicolae

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • storo check icon

  Interesant e de aflat de ce s-au oprit primele doua masini din coloana, restul e prostia soferilor din urma,....asta se intimpla atunci cind se merge ''in fundul'' celui din fata ca de parca daca ai lasa o distanta de 25-30m intre tine si el, ai ajunge mai tirziu la destinatie....
  • Like 0
 • Dupa atata pandemie si izolare o sa vedem zlnic accidente mai mult sau mai putin de o asemenea amploare.
  Cauza este printre altele, daca nu chiar cea mai importanta, nivelul de coruptie al politiei romane. Cu cat creste cu atat de mai multe accidente vom avea parte pe sosele si in orase. Si sa nu excludem cresterea continua a nivelului de coruptie al nostru, al viitorilor soferi care dau spaga pentru moarte la examenele de carnet intr-o nesimtire de nedescris.
  Aa ne fie de bine. Avem ce ne dorim!!
  • Like 0


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult